Računalništvo, telefonija
16.03.2017 10:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika

5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika
5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika

Kratek čas nalaganja
Uporaba PHP programskega jezika pomeni hitrejše nalaganje spletnih strani. Google obravnava strani, ki se hitro nalagajo kot boljše, zato jih uvrsti proti vrhu zadetkov.

Brezplačna programska oprema
Programiranja v PHP in uporaba drugih spletnih rešitev, kot je na primer WordPress, je brezplačna zaradi odprto in javno dostopne kode. Za programiranja v drugih jezikih vam lahko lastnik programskega jezika zaračuna uporabo njihove programske opreme za razvoj kode.

Nižji stroški strežnika
PHP potrebuje za svoje delovanje le Linux strežnik, ki je na voljo pri vseh dobaviteljih strežniških sistemov. Pri tem ne potrebujete plačevati dragih licenc Microsoftu za uporabo njihovih funkcij.

Fleksibilna podatkovna baza
PHP programski jezik lahko komunicira z različnimi podatkovnimi bazami. Pri tem največkrat uporabljamo MySQL ki je brezplačna.

Večja možnost zaposlitve
Ker je PHP programski jezik zaradi svoje fleksibilnosti zelo razširjen, so PHP programerji zaželen in iskan kader, tako da nimajo težav z menjavo službe ali pridobivanjem prve zaposlitve.

Izobraževalni center Housing trenutno omogoča spletni tečaj PHP za le 25€, medtem ko se redna cena na trgu giblje okrog 199€. Za več informaciji o tečaju sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

AIKWIT d.o.o.

Ljubljanska cesta 84, 1354 Horjul, Tel: 01 620 26 16
Aikwit je sodobno tehnološko podjetje, ki svojim strankam, ki potrebujejo velike količine prevodov v kratkem času, zagotavlja prevajanje besedil v evropske jezike. Pred dvema letoma ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

ARM DESIGN d.o.o.

Klinetova ulica 14, 2000 Maribor, Tel: 040 549 591
sl_SISlovenian