Računalništvo, telefonija
21.06.2004 13:51

Deli z drugimi:

Share

Aldata Solution se seli v Pariz

Uprava podjetja Aldata Solution je sklenila, da bo sedež podjetja prenesla iz Helsinkov v Pariz, kar predstavlja logičen korak naprej v procesu internacionalizacije poslovanja.

Aldata Solution se je v zadnjih nekaj letih razvila v veliko mednarodno skupino, ki je v lanskem letu beležila 79 odstotkov prodaje izven Finske, prav tako pa je na Finskem zaposlenih le 23 odstotkov njenih strokovnjakov. Izjemna rast obsega poslovanja in potreba po nadaljnjem izpopolnjevanju vodstvene ekipe sta botrovali odločitvi po centralizaciji poslovnih procesov na enem mestu ter bliže mednarodnim partnerjem. Tako lahko vodstvo nudi boljšo in hitrejšo podporo svojim strankam, partnerjem, razvijalcem rešitev in podružnicam. Novi sedež podjetja Aldata Solution bo pripomogel k doseganju ambiciozno zastavljenih ciljev, povečal dobičkonosnost ter ustvaril dodano vrednost za svoje stranke in deležnike.

Na novi sedež podjetja se bodo preselili direktor, izvršni in finančni direktor, oddelek mednarodne prodaje in pravni oddelek. Vodstvo poslovnega okolja bo ostalo lokalno prisotno, saj je eden ključnih elementov Aldatine strategije omrežje močnih lokalnih partnerjev, posvečenih lokalni prodaji, razvoju, implementacijam in integraciji. Oddelek za korporativno komuniciranje ter odnose z vlagatelji bo ostal v Helsinkih, saj je približno 70 odstotkov delnic v lastništvu finskih inštitucij in posameznikov. Aldata Solution bo še naprej kotirala na helsinški borzi vrednostnih papirjev. Odprtje novega sedeža v Parizu je načrtovano za konec tretjega četrtletja letos.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

AG SOFT d.o.o.

Vrbje 85E, 3310 Žalec, Tel: 041 705 731
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
sl_SISlovenian