Računalništvo, telefonija
25.01.2007 09:43

Deli z drugimi:

Share

Allied Telesis z novim generalnim direktorjem za Evropo


Kenneth Torp

Allied Telesis je objavil, da je bil zaradi izjemnih dosežkov na področju triple playa v Severni Evropi Kenneth Torp imenovan za višjega podpredsednika za prodajo in generalnega direktorja za Evropo. Torp je svoje prodajne zmožnosti dokazal z odlično penetracijo na nordijskem trgu triple playa, kjer je postal Allied Telesis eden vodilnih ponudnikov rešitev.

Njegovo napredovanje je del reorganizacije vodenja prodaje, ki Maiku Lankauu, višjemu podpredsedniku za globalno prodajo in predsedniku za regijo EMEA, daje večja pooblastila. Med Lankauovimi zadolžitvami bodo odslej tudi tržno komuniciranje in poslovanje s strankami ter servis in podpora v azijsko-pacifiški regiji, regiji EMEA in v ZDA. Medtem ko Lankau ostaja predsednik za regijo EMEA, se bo moral zaradi dodatne odgovornosti pogosteje zadrževati v Ameriki in azijsko-pacifiški regiji, zaradi česar bo vodenje na stari celini zahtevalo bolj osebni pristop. To je tudi eden od razlogov za Torpovo napredovanje.

Poleg Torpa je zaradi reorganizacije novo funkcijo izvršnega direktorja za azijsko-pacifiško regijo, Avstralijo in Novo Zelandijo pridobil tudi Fung Ming Yang v Singapurju. Oba sta neposredno odgovorna Maiku Lankauu.

“Napredovanje Kennetha Torpa je priznanje njegovim izjemnim dosežkom na področju triple playa v Severni Evropi,” je dejal Maik Lankau, višji podpredsednik za globalno prodajo v Allied Telesisu. “Njegova doslednost in odločnost sta lastnosti, ki jih v Allied Telesisu spodbujamo in nagrajujemo. Prepričan sem, da bo s svojo ekipo še povečal našo uspešnost na evropskem trgu.”

“Poleg povečanja prihodkov bosta moja glavna skrb izboljšanje penetracije v poslovnem sektorju ter na trgu ponudnikov storitev in poglobitev ključnih partnerstev,” je povedal Kenneth Torp, višji podpredsednik za prodajo in generalni direktor za Evropo pri Allied Telesisu. “Veselim se izziva pri doseganju teh ciljev, ki jih poenostavljajo široka ponudba, zmogljivosti in konkurenčna cena Allied Telesisovih izdelkov.”


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

IIBA SLOVENIJA

Sončna ulica 5, Prevoje pri Šentvidu, 1225 Lukovica, Tel: 040 799 285
IIBA poslovna analitika omogoča organizaciji in njenim deležnikom, da spoznajo potrebe in razloge za spremembe ter oblikujejo rešitve za poslovno vrednost. Nekaj mednarodnih poznanih ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor, Tel: 02 228 26 69
sl_SISlovenian