Računalništvo, telefonija
02.07.2004 12:41

Deli z drugimi:

Share

Ambasadorji Vodafone live!

Si.mobil – Vodafone je v drugi polovici junija zaključil izbiranje kandidatov za Vodafone live! ambasadorje. Izmed par tisoč kandidatov je Si.mobil – Vodafone izbral 100 uporabnikov in jih imenoval za Vodafone live! ambasadorje. Mednje sodijo tudi nekatere znane osebnosti iz sveta zabave, športa in glasbe.

Vodafone live! ambasadorji so predvsem mladi, aktivni uporabniki iz vse Slovenije, ki svoj mobilni telefon s pridom uporabljajo tako za pogovore kot tudi za pošiljanje SMS in MMS sporočil, igranje mobilnih iger, prebiranje novic, elektronske pošte, spremljanje športnega dogajanja ali pa nakup vstopnic za kino predstave. Vodafone live! ambasadorji bodo svojo izkušnjo s portalom in mobilnim telefonom Sharp GX20 posredovali svojim prijateljem in tudi tako pomagali širiti krog Vodafone live! uporabnikov. Si.mobil – Vodafone bo v ta namen izbral tudi najboljšega Vodafone live! ambasadorja; uporabnik, ki bo za Si.mobil – Vodafone navdušil največ svojih prijateljev, bo nagrajen z brezplačnim potovanjem v London za dve osebi.

Si.mobil – Vodafone je za Vodafone live! ambasadorje pripravil ugodno ponudbo. Vsak Vodafone live! ambasador je prejel mobilni telefon Sharp GX20 za 1 tolar, obenem pa bo lahko 3 mesece brezplačno uporabljali prenos podatkov preko GPRS-a in si na novi telefon nalagali poljubne vsebine. Kandidatom, ki so v akciji sodelovali, a niso bili izbrani za Vodafone live! ambasadorja, je Si.mobil – Vodafone podaril poseben bonus v vrednosti 5000 SIT, s katerim si bodo lahko znižali mesečne stroške za pogovore in storitve.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več
Zlati partner

FUDŠ

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Družbenih izzivov in problemov nikoli ne zmanjka. Ne glede na to, kje boste delali (javni ali zasebni sektor, menedžment, organizacija, analitika, svetovanje ...), vam študijski ... Več
sl_SISlovenian