Računalništvo, telefonija
16.11.2015 09:44

Deli z drugimi:

Share

ASUS ZenFone Selfie na Gearbest.com le 229 evrov!

ASUS ZenFone Selfie na Gearbest.com le 229 evrov!
ASUS ZenFone Selfie na Gearbest.com le 229 evrov!

O ASUSovem pred kratkim predstavljenim ZenFone Selfie pametnim telefonu smo že pisali. Spomnimo, gre za mojstra samoportretiranja. Opremljen s kar dvema kamerama PixelMaster ločljivosti 13 milijonov pik ter dvobarvnima dvojnima LED-bliskavicama na prednji in hrbtni strani ter sistemom laserskega samodejnega ostrenja je v vsakem hipu pripravljen na vrhunske posnetke.

Ergonomska oblika telefona ZenFone Selfie omogoča še lažji zajem selfijev, fotografije pa so prikazane na vrhunskem 5,5-palčnem zaslonu polne visoke ločljivosti. Uporabniku je na voljo tudi bogat nabor digitalne kozmetike za hitre izboljšave fotografij. Prednja kamera PixelMaster se poleg izjemne ločljivosti 13 megapik lahko pohvali z zaslonko f/2.2 ter 88-stopinjsko širokokotno lečo, ki ji ne uide noben nasmeh. Edinstvena funkcija Selfie Panorama uporabniku omogoča zajem selfijev do kota 140 stopinj, torej bodo v posnetku našli svoj prostor vsi prijatelji. Hrbtna kamera je prav tako napredna, z zaslonko f/2.0 se izjemno dobro odreže tudi v primerih slabe svetlobe. Obe kameri sta opremljeni z lečami Largan in slikovnimi senzorji Toshiba. ZenFone Selfie tako omogoča tudi izjemno makrofotografiranje, saj lasersko ostrenje deluje že na razdalji 6 cm, fotoaparat pa sliko izostri v le 0,3 sekunde.

Zaslon je zaščiten s steklom Corning Gorilla Glass 4, mikroskopsko tanek premaz proti puščanju prstnih odtisov in pa pack zagotavlja, da zaslon zasije v vsej luči.

ZenFone Selfie poganja osemjedrni 64-bitni procesor Qualcomm Snapdragon 615, ki zagotavlja odlično multimedijsko izkušnjo, hkrati pa je tudi zelo varčen. Zmogljiv procesor je tudi zagotovilo za hitro obdelavo fotografij in zajem video posnetkov v polni visoki ločljivosti.

Telefon se zna povezati v omrežja 4G/LTE in omogoča prenos podatkov do hitrosti 150 Mbit/s.

ASUS ZenFone Selfie je na Gearbest.com na voljo za le 229 evrov.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75

PRO-WEB, SEBASTIJAN JAKOMINI s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več