Računalništvo, telefonija
07.02.2017 09:56
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Buyers Lab znova nagradil Lexmarkove barvne tiskalnike in večopravilne naprave

Buyers Lab znova nagradil Lexmarkove barvne tiskalnike in večopravilne naprave
Buyers Lab znova nagradil Lexmarkove barvne tiskalnike in večopravilne naprave

Lexmarkove družine tiskalnikov CS700 in CS800 ter večopravilnih naprav CX700 in CX800 so prejele nagrado vodilnega laboratorija za preizkušanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav – Buyers Laboratory Inc. (v nadaljevanju BLI). Ta je Lexmarkovim tiskalnikom in večopravilnim napravam formata A4, ki tiskajo v barvah, podelil kar štiri priznanja za najboljše v letu 2017 v različnih kategorijah.

Lexmarkova aktualna generacija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav je analitike laboratorija BLI navdušila že lansko poletje, očitno pa so omenjene naprave v svojih kategorijah bistveno boljše od konkurenčnih, saj so jim v Buyers Lab. namenili nagrade za najboljše barvne tiskalnike in večopravilne naprave leta 2017 (ang. 2017 Color Printer/MFP Line of the Year). Naj spomnimo, omenjeni Lexmarkovi izdelki so že lansko leto prejeli kar 5 nagrad za najboljše v svojih kategorijah.

Barvni A4 tiskalniki CS700 in CS800 ter večopravilne naprave CX700 in CX800 premorejo tonerje z največjo vsebnostjo barv na trgu, vodijo pa tudi po kriteriju dolgoročne vzdržljivosti komponent, kar ima za posledico manj posegov v tiskalnik in prekinitev dela. Kombinacija naštetih lastnosti tudi pomeni, da omenjene naprave dosegajo najnižje skupne stroške lastništva. Vgrajen štirijedrni procesor zagotavlja hitro obdelavo nalog in visoke hitrosti tiskanja in kopiranja dokumentov, ki so v samem vrhu naprav razreda A4. Najzmogljivejša večopravilna naprava Lexmark CX860, namenjena najzahtevnejšim poslovnim okoljem, pa s svojimi naprednimi funkcionalnostmi in zmogljivostmi konkurira tudi razred večjim (A3) napravam. Prijaznost do uporabnika zagotavlja zaslon na dotik, ki močno spominja na tablični računalnik in še olajša upravljanje naprave, saj je njegova raba intuitivna, naprave pa podjetja lažje integrirajo v svoje poslovne procese.

Zahtevna poslovna okolja znajo ceniti tudi možnost tiska z zahtevnejšimi mediji (karton, nalepke …) kot tudi s papirjem slabše kakovosti.

“Lexmark ima vrhunske barvne tiskalnike in večopravilne naprave za sodobna poslovna okolja – tako za mala kot velika podjetja,” je povedala Marlene Orr, direktorica oddelka za analizo pisarniške opreme pri BLI, in dodala: “Lexmarkove barvne modele odlikujejo visoka razpoložljivost, odlična zanesljivost delovanja ter tonerji z visoko vsebnostjo barv. V kombinaciji z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno pa konkurenčne izdelke premagajo tudi v kategoriji skupnih stroškov lastništva.”

“BLI-jeve nagrade za najboljše barvne tiskalnike in večopravilne naprave leta 2017 dokazujejo, da inoviramo v pravo smer. Naši izdelki in rešitve resnično pomagajo podjetjem poslovati bolje,” je povedal Lexmarkov podpredsednik in tehnični direktor Allen Waugerman in dodal: “Recept je preprost: zmagovalni kombinaciji kakovosti in hitrosti izpisa ter zanesljivosti delovanja smo dodali še enostavnost rabe in nizke stroške lastništva. Rezultat so najboljši tiskalniki in večopravilne naprave v številnih kategorijah poslovnih tiskalniških rešitev.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
EDISION EdiTab - tablični računalnik ( Android 4.0 ICS) EDISION PINGULUX PLUS DVB-S2 HD EDISION PINGULUX DVB-S2 HD (dva operacijske sistema linux) sprejemnik EDISION Progressiv ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
sl_SISlovenian