Računalništvo, telefonija
27.08.2004 12:16
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CA vodilni pri načrtovanju podatkovnih baz

Gartner je za najboljše orodje za izdelavo baz podatkov proglasil CA-jev AllFusion ERwin Data Modeler

Podjetje Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA), je objavilo, da ima vodilni tržni delež na področju orodij za izdelavo podatkovnih baz. To dejstvo potrjuje tudi zadnje poročilo Gartner Dataquest analitikov, ki je CA-jevi programski rešitvi AllFusion ERwin Data Modeler na podlagi prihodkov iz licenciranja podelil prvo mesto med tovrstno programsko opremo. AllFusion ERwin Data Modeler je napredna programska rešitev za modeliranje podatkovnih rešitev, sicer del obsežnejšega paketa modelirnih orodij CA AllFusion Modeling Suite.

Izdelava učinkovite podatkovne baze je namreč kritičnega pomena pri vseh IT organizacijah, ki želijo optimizirati kvaliteto in učinkovitost svojega poslovanja ter s tem tudi prihraniti nekaj sredstev pri dragem vzdrževanju velikih podatkovnih baz. CA-jev AllFusion Modeling Suite paket namreč omogoča izdelavo modelov, ki poenostavijo in pospešijo ključne sestavine kompleksnih podatkovnih baz. Paket orodij vsebuje orodja za samodejno analizo ozkih grl, metapodatkov ter drugih komponent, optimizacijo procesov, večuporabniški podatkovni modelirnik in druga orodja, ključna za optimizacijo poslovanja.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d.o.o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

AG SOFT d.o.o.

Vrbje 85E, 3310 Žalec, Tel: 041 705 731
sl_SISlovenian