Strojna oprema
06.03.2007 13:45

Deli z drugimi:

Share

Canon Europe okrepil ponudbo črno-belih pisarniških tiskalnikov

Canon Europe je predstavil tri nove črno-bele večfunkcijske tiskalnike, iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N. Tiskalniki so namenjeni delovnim skupinam v malih ali srednje velikih podjetjih, omogočajo pa tiskanje, kopiranje, branje, pošiljanje in faksiranje. Poleg tega je njihova namestitev v obstoječe pisarniško omrežje enostavna in varna. S širitvijo ponudbe namerava Canon ohraniti vodstvo na trgu črno-belih tiskalnikov v Zahodni Evropi, kjer je njegov trenutni tržni delež 16,1 odstotka.

“Z razširitvijo naše ponudbe z novimi napravami želimo ohraniti vodilno mesto na trgu, obenem pa podjetjem ponuditi širšo izbiro v segmentu črno-belih večfunkcijskih tiskalnikov,” je povedal Paul Rowntree, vodja prodaje za Evropo v podjetju Canon Europe. “Naše cenovno konkurenčne naprave zadovoljujejo potrebe naših uporabnikov, saj jim nudijo povečano funkcionalnost in storilnost ter jih odlikuje izredna kakovost izpisa.”

S standardnim obojestranskim tiskanjem lahko podjetja za do 40 odstotkov zmanjšajo porabo papirja in pri tem znižajo stroške ter prispevajo k varovanju okolja. Poleg tega s fiksiranjem na zahtevo podjetja prihranijo električno energijo, hitrejše ogrevanje tiskalnikov pa omogoča hiter prvi izpis dokumentov. Tiskalniki iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N ustrezajo smernicam EU RoHS in imajo nizko porabo energije.

Ker so tiskalniki del omrežja, podpirajo funkciji i-send in eCopy, ki omogočata pošiljanje skeniranih dokumentov prek e-pošte. Canonovo orodje za upravljanje iW Management Console ponuja administratorjem možnost centralnega upravljanja omrežnih naprav, pri tem pa so na voljo funkcije nastavljanja naprav, odkrivanja novih naprav ter obveščanja o težavah prek e-pošte. Z možnostjo hitrega odzivanja na sporočila o izrabljenem tonerju, zastojih papirja in težavah z vzdrževanjem so podjetju zagotovljeni kratki izpadi.

Novi tiskalniki omogočajo prihranek sredstev z upravljanjem in nadzorom izpisov z integriranimi rešitvami. Programska oprema E-Maintenance zagotavlja stalno vzdrževanje tiskalnikov in kar se da veliko storilnost, medtem ko ponuja aplikacija uniFLOW Output Manager administratorjem upravljanje tiskalnih kvot vsakega oddelka.

Potreba po varnem tiskanju se v podjetjih postavlja vse bolj v ospredje. iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N ponujajo vrsto dodatnih varnostnih funkcij, vključno z varnim tiskanjem, šifriranjem dokumentov na trdem disku ter varnim vodnim tiskom.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več
Zlati partner

Manto d.o.o.

Kardeljeva cesta 90, 2000 Maribor, Tel: 02 330 51 80
Smo podjetje, ki se ukvarja z razvojem programskih rešitev in sistemske administracije. Delovati smo začeli v letu 1994, s pridobljenimi izkušnjami in znanjem smo leta 1996 dosegli ... Več

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
sl_SISlovenian