Računalništvo, telefonija
03.01.2006 11:21
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canon osvojil nagrado BERTL’s Readers’ Choice

Canon je na podelitvi nagrad BERTL Readers’ Choice osvojil tri nagrade. Pri izboru so sodelovali najbolj izkušeni prodajalci in uporabniki digitalnih slikovnih rešitev iz 47 držav, ki so Canonu podelili zlate nagrade z nazivi “Kakovost barvnega tiska za končne uporabnike”, “Partnerska podpora” in “Črno-bela paleta naprav”.

Nagrade BERTL podeljujejo priznanje proizvajalcu, namesto posameznim izdelkom, in sicer za odličnost celotne palete naprav, izbira pa je prepuščena bralcem, med katerimi so tako prodajalci kot tudi končni uporabniki. BERTL vse leto zbira mnenja bralcev prek anket in na koncu razglasi nagrajence. Tokrat so končni uporabniki izbrali Canonovo kakovost barvnega tiska, prodajalci pa odlično partnersko podporo in obsežno paleto črno-belih tiskalniških naprav.

Roberto Baez, podpredsednik oddelka za odnose s strankami pri BERTL-u je podelitev komentiral: “Te nagrade so neposreden odraz mnenja uporabnikov. Canon je bil znova deležen največje pozornosti, kar ne dokazuje le močne zveze partnerjem in strankam, pač pa tudi predanost trgu in njegovim zahtevam.”

Končni uporabniki so nagradili Canonovo kakovost barvnega tiska zaradi zveste reprodukcije barv in skladnosti v celotnem naboru tiskalniških naprav. V svetu profesionalnega tiska barve pridobivajo na veljavi, prav tako pa postajajo vse bolj pomembne v rastočih pisarniških okoljih. Zlata nagrada je dokaz Canonove težnje zagotavljati zvesto in zanesljivo reprodukcijo barv v obsežni paleti barvnih tiskalnikov.

Canovo odlično partnersko podporo so z zlato nagrado potrdili prodajalci opreme. O nagradi je odločalo razmerje med količino programske opreme in upravljivostjo ponujenih rešitev. Canon svoje naprave opremlja z vrsto rešitev za potrebe trga in uporabnikov, namenjenih povečanju storilnosti in izboljšanju poslovnih procesov. Canon ne ponuja le programske opreme, pač pa nudi tudi svetovanje in izobraževanja, ki zagotavljajo uspešno in učinkovito uporabo končnih rešitev.

Črno-beli tisk ostaja pomemben poslovni element v pisarniških okoljih. Canon ponuja celovito paleto črno-belih tiskalniških rešitev za vse vrste poslovnih okolij, od malih do srednje velikih podjetij, pa vse do velikih delovnih skupin. Njegove enostavne naprave izpolnjujejo različne zahteve trga.

“Nagrade BERTL podeljujejo prodajalci in uporabniki tiskalnikov, kopirnih strojev in večfunkcijskih naprav. Canon zna prisluhniti svojim strankam in jim ponuditi prav tisto, kar potrebujejo. In ker te nagrade izbirajo uporabniki, je naš uspeh še toliko pomembnejši,” je dejal Paul Rowntree, direktor trženja za Evropo pri Canon Europe. “Veseli smo vseh treh nagrad, še posebej pa za programsko opremo in celovite rešitve.”


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponuditi kakovostne storitve s kvalitetnimi materjali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami, nas uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja ... Več

PRO-WEB, SEBASTIJAN JAKOMINI s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701

NAVIGARIS d.o.o.

Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice, Tel: 05 994 36 08
sl_SISlovenian