Telefoni
14.02.2017 07:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To morate nujno vedeti pred nakupom črnega iPhona!

Barva iz ohišja črnega pametnega mobilnega telefona iPhone 7 naj bi se luščila kot za stavo!
Barva iz ohišja črnega pametnega mobilnega telefona iPhone 7 naj bi se luščila kot za stavo!

Črna barva je med uporabniki storitev mobilne telefonije zelo priljubljena, kar smo lahko pred časom spoznali pri predstavitvi pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 7, saj je bila njegova črna različica razprodana že v nekaj minutah. Trgovci so doslej v črni barvi prodali največ modelov iPhone 7 Plus, zato ne preseneča, da se ti uporabniki daleč najbolj pritožujejo nad slabo kakovostjo izdelave mobilne naprave. Težava je namreč v tem, da je ohišje pametnega mobilnega telefona iPhone 7 Plus zelo občutljivo na praske, pri redni uporabni pa se za nameček barva kar lušči od ohišja in to predvsem na robovih naprave.

Podobno težavo so pred časom imeli tudi kupci telefonov iPhone 5, Apple pa je bil v tem primeru primoran v njihov odpoklic. Sodeč po pritožbah na forumu, se črno ohišje novega iPhona najpogosteje lušči na stranskih robovih pri gumbih ter na spodnjem in zgornjem delu naprave. Poleg tega tovrstnih poškodb garancija ne krije, saj ne gre za strojno napako v delovanju, ampak zgolj za kozmetično poškodbo.

Razočarani uporabniki črne različice iPhona 7 so poškodbe na svojih napravah objavili na različnih spletnih straneh. Iz njih je razvidno, da so poškodbe barve na ohišju zelo dobro vidne in to po zgolj nekaj mesecih uporabe.

Ker se kot kaže luščenju barve ni mogoče izogniti niti ob previdni uporabi, vam priporočamo nakup zaščitnega etuija. Če se vam je barva že pričela luščiti, pa vam priporočamo, da poškodovani del pobarvate kar sami, saj boste s tem preprečili nadaljnjo škodo.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15 A, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Naše poslanstvo je trgovina na debelo. V državi smo zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi  ... Več

COMMA d.o.o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Vodilni graditelj IKT rešitev Z ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov, najsodobnejšo informacijsko tehnologijo in 29 leti izkušenj, ki jim prinašajo razumevanje specifičnosti ... Več
sl_SISlovenian