Računalništvo, telefonija
21.12.2006 06:44

Deli z drugimi:

Share

Cisco Systems prevzema Tivell

Podjetje Cisco Systems je napovedalo dokončen dogovor o prevzemu podjetja Tivella, Inc. iz Half Moon Baya v Kaliforniji, ki je bilo doslej v zasebni lasti in je vodilni ponudnik programske opreme in sistemov za digitalne označbe.

Digitalne označbe so rastoča tehnologija, ki ima potencial preobrazbe uporabniškega doživetja in promocije bogatejše komunikacije. Digitalne označbe hitro pridobivajo podporo, saj se podjetja soočajo z raznolikimi izzivi, kot so prihodki in rast, izgradnja in vzdrževanje identitete blagovne znamke in zvestoba strank ter učinkovito doseganje ciljne publike z oglaševanjem in marketingom. Podjetja, ki pripravljajo rešitve za digitalne označbe, so jasno nakazala višjo zavezanost blagovni znamki in dvig prodaje s prenašanjem ustreznih podatkov ključni publiki v bližini prodajnega mesta.

“Po našem mnenju ima integracija digitalnih označb v našo obstoječo poslovno platformo za oddajanje videa v živo izjemen potencial,” je povedal Marthin De Beer, višji podpredsednik skupine za tehnologije na Emerging Markets v podjetju Cisco Systems. “To nam bo omočilo ponujanje videa, videa na zahtevo in drugih predstavno bogatih vsebin na namizja in prikazovalnike digitalnih označb z uporabo IP za aplikacije kot so usmerjene komunikacije, oglaševanje in izobraževanje.”

Podjetje Tivella je bilo ustanovljeno leta 2001 in ima 10 zaposlenih, predvsem v Milpitasu v Kaliforniji ter na sedežu podjetja v Half Moon Bayu v Kaliforniji. Po zaključku prevzema – ki mora zadostiti standardnim pogojem in bo predvidoma zaključen v drugem četrtletju fiskalnega leta 2007 podjetja Cisco Systems – bodo ekipa in izdelki Tivelle integrirani v skupino za tehnologije Emerging Markets v podjetju Cisco, ki jo vodi De Beer.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
sl_SISlovenian