Računalništvo, telefonija
17.06.2004 11:11
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ciscov usmerjevalniški sistem za operaterje

Podjetje Cisco Systems je predstavilo usmerjevalniški sistem za operaterje Cisco CRS-1 (Cisco Carrier Routing System). Gre za nov razred usmerjevalniškega sistema, načrtovanega za zagotavljanje neprekinjenega obratovanja, s povečano prilagodljivostjo storitev in dolgo življenjsko dobo za ponudnike telekomunikacijskih storitev in raziskovalne organizacije. Medtem ko zagotavlja več desetletno zaščito investicije, ta inovativni usmerjevalniški sistem omogoča uporabnikom izjemno stopnjevanost omrežnih zmogljivosti in zagotavljanje podatkovnih, govornih in video storitev nove generacije preko konvergiranega IP (Internet Protocol) omrežja.

Cisco CRS-1 vsebuje novo aparaturno in programsko opremo, načrtovano za neprekinjeno obratovanje. Nova aparaturna oprema vsebuje ohišje za linijske kartice, večstopenjsko fabric stikalo in linijske kartice. Zmogljivosti sistema močno povečuje novi član Cisco IOS družine programskih proizvodov – Cisco IOS XR, načrtovan za modularni sistem s stopnjevanostjo do 92 terabitov na sekundo (Tbps). S svojo napredno tehnologijo in vodilnimi zmogljivostmi Cisco CRS-1 omogoča zanesljivo in visoko stopnjevano zagotavljanje širokopasovnih aplikacij, vključno z videom na zahtevo, online igralništvom in interaktivnimi storitvami v realnem času.

Cisco CRS-1 se že preizkuša pri operaterjih in ponudnikih storitev po celem svetu in bo dobavljiv v juliju. Cene za osnovni sistem se prično pri 450 tisoč ameriških zelencih.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

ZELINKA d.o.o.

Stožice 100a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 36 40

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10B, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
sl_SISlovenian