Računalništvo, telefonija
25.01.2017 15:49
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Citypark se lahko pohvali z najsodobnejšim parkiriščem v Sloveniji

Citypark se lahko pohvali z najsodobnejšim parkiriščem v Sloveniji
Citypark se lahko pohvali z najsodobnejšim parkiriščem v Sloveniji

Vsi štirje nakupovalni centri, ki jih upravlja SES Slovenija, so uspešno zaključili poslovno leto. To so Citypark, Center Interspar Vič, Europark in Citycenter. Ob predstavitvi rezultatov je generalni direktor SES Slovenija, Boštjan Brantuša, poudaril, da je Citypark njihov paradni konj.

Odprli prvo Lego trgovino v Sloveniji

Z več kot 125 trgovinami in lokali namreč predstavlja največje nakupovalno središče v Sloveniji, lani pa je imel kar 9 milijonov kupcev in obiskovalcev. V trgovinah so v lanskem letu zabeležili 160 milijonov evrov prometa, kar je 2,5 odstotka več kot leto poprej. V Slovenijo so lani pripeljali tudi štiri nove monobrand trgovine, ki jih prej v Sloveniji ni bilo: Guess Jeans, Mango, Esprit in prvo specializirano trgovino Lego v Sloveniji. Spomladi pa načrtujemo še odprtje prve monobrand trgovine v Sloveniji za spodnje perilo Calvin Klein Underware.

V Cityparku so lani organizirali tudi 250 dogodkov za obiskovalce, ki so bili po besedah vodje marketinga Klavdije Miklavžin Javorin, vsi zelo dobro obiskani. K temu pa je dodala še, da pester nabor dogodkov, nagradnih iger, otroških aktivnostih in veselega dogajanja. Tako bodo na primer med 15. in 18. februarjem v okviru nagradne igre »Vrata sreče« med obiskovalce razdelili 15.000 evrov v darilnih bonih Desetak, na pustni torek in pustno soboto pa bodo najmlajše zabavali Ribič Pepe in Čuki.

Čas iskanja prostega parkirnega mesta se je zmanjšal za dve tretjini

V vseh centrih, z izjemo Centra Interspar Vič, so lani izvedli obsežno prenovo parkirnih hiš po najsodobnejših tehničnih in varnostnih standardih. V vseh so med drugim uvedli sistem označevanja prostih parkirnih mest z lučkami in enosmerni promet, ki poleg večje varnosti zagotavljata večjo pretočnost prometa. Poleg tega se je čas, ki so ga obiskovalci do zdaj potrebovali za iskanje prostega parkirnega mesta, skrajšal s petnajstih minut na pet minut.

Aplikacija v katero lahko shranite kartice zvestobe

Direktor Cityparka Toni Pugelj je povedal, da so njihova nakupovalna središča tudi prva z mobilno aplikacijo, ki nakupovanje spreminja v še lepše doživetje. Aplikacija po njegovih besedah omogoča preprosto orientacijo po Cityparku, uporabnika obvešča o akcijah in novicah in ima uporabno funkcijo za varno shranjevanje kartic zvestobe.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRO-WEB, SEBASTIJAN JAKOMINI s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
sl_SISlovenian