Programska oprema
16.06.2006 09:54

Deli z drugimi:

Share

CREA na FOV namestila orodje za upravljanje poslovnih procesov


Robert Leskovar – dekan FOV

Podjetje CREA je kot vodilno slovensko podjetje na področju uvajanja rešitev za upravljanje poslovnih procesov (Business Process Management – BPM) in varnega elektronskega poslovanja namestilo programsko orodje za BPM v učilnici za laboratorijske vaje na Fakulteti za organizacijske vede (FOV) Univerze v Mariboru. Nameščeno orodje za upravljanje poslovnih procesov proizvajalca Ultimus študentom omogoča spoznavanje najnovejših informacijskih tehnologij in nudi praktične možnosti za širitev na predavanjih pridobljenega znanja.

Fakulteta za organizacijske vede se je za namestitev orodja za upravljanje poslovnih procesov odločila, ker želi predavanja o BPM-ju dopolniti s konkretnimi vajami na tovrstni programski opremi. Za orodje Ultimus BPM Suite se je fakulteta odločila zaradi možnosti enostavne izvedbe celotnega cikla obvladovanja poslovnih procesov, od načrtovanja in avtomatizacije do uporabe in optimizacije. Študentje so se v okviru pedagoškega procesa fakultete že srečevali z orodji za prenovo, simulacijo in optimizacijo procesov, Ultimusovo orodje pa omogoča tudi informacijsko podporo prenovljenih poslovnih procesov, kar je odlična dopolnitev obstoječim orodjem.

“S programskim orodjem za obvladovanje poslovnih procesov, ki ga je namestilo podjetje CREA, smo izredno zadovoljni. Razmišljamo, da bi na naši fakulteti s tovrstnim orodjem podprli tudi vse procese za izvajanje bolonjskega programa izobraževanja,” je dejal prof. dr. Robert Leskovar, dekan Fakultete za organizacijske vede.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DIGITOPIA, MATEJ PINTER s.p.

Trnovec 6, 3332 Rečica ob Savinji, Tel: 041 913 205
Ponudite svojim strankam najboljše tudi na mobilnih napravah Danes poleg dobre spletne strani marsikdo potrebuje tudi dobro mobilno aplikacijo - Digitopia je pravi naslov.Vedno ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
sl_SISlovenian