Telefonija
12.02.2007 13:44

Deli z drugimi:

Share

Drugi val poslovnih naprav iz palete Nokia Eseries

Družba Nokia je danes predstavila drugi val naprav iz palete Nokia Eseries, in sicer v obliki treh naprav, ki jih odlikujejo bogati nabor funkcij in razkošne oblike – robustni model Nokia E90 Communicator, elegantni drsnik Nokia E65 in tanki model optimiziran za uporabo elektronske pošte Nokia E61i. Vsaka od novih naprav iz palete Nokia Eseries predstavlja kombinacijo naprednih tehnologij, ki bo izboljšala delovne izkušnje uporabnikov v mobilnem svetu, saj omogoča hitrejši in kakovostnejši dostop do informacij pomembnih za učinkovito sodelovanje in povečano storilnost, kjerkoli in kadarkoli.

Naprave Nokia E90 Communicator, Nokia E65 in Nokia E61i podpirajo najpopularnejše rešitve elektronske pošte in poslovnih glasovnih funkcij, omogočajo globalno uporabo zahvaljujoč štiripasovnemu in delovanju v 3G omrežjih, povezovanje preko omrežja WLAN, brezžične tehnologije Bluetooth, infrardeče povezave in podatkovnih kablov ter uporabo številnih dodatnih poljubnih rešitev. Hitrost, zmogljivost procesiranja in izjemni zasloni naprav, v kombinaciji s prilagodljivostjo programske opreme platforme S60, odpirajo možnosti za popolnoma nove mobilne izkušnje tako v pisarni kot tudi izven nje.

Nadalje nove naprave iz palete Nokia Eseries v kombinaciji z mobilno platformo Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0, prav tako napovedano danes, bistveno povečujejo potencial podjetij za doseganje novih ravni storilnosti in konkurenčne prednosti. Tovrstne rešitve Nokia operaterjem in ponudnikom prav tako ponujajo priložnost za povečanje obsega dejavnosti, zahvaljujoč konkurenčnim novim storitvam namenjenim poslovnim uporabnikom, saj le-te dandanes predstavljajo tretjino prihodka operaterjev. S ponudbo naprav iz palete Nokia Eseries, ki omogočajo uporabo trenutnih in prihajajočih storitev, kot so gostovanje elektronske pošte, varnost, upravljanje naprave in druge aplikacije za dvig storilnosti, lahko operaterji in ponudniki pridobijo konkurenčno prednost in povečajo naklonjenost uporabnikov.

Nokia E90 Communicator – legenda je prerasla v celovito poslovno napravo iz palete Nokia Eseries
Nokia E90 Communicator postavlja standarde za popolno izkušnjo “mobilne pisarne”. Najnovejše tehnologije v osrčju naprave prinašajo poslovne potrebe in osebna zadovoljstva v roke uporabnika neodvisno od časa in kraja. Hitre in poceni povezave preko WLAN in s HSDPA nadgrajenega omrežja 3G pospešujejo mobilno uporabo s podatki in prenašanjem obogatenimi aplikacijami.
Naprava Nokia E90 Communicator je zasnovana na platformi S60, kar uporabniku omogoča dostop do obilice mobilnih aplikacij. Nokia E90 Communicator se prav tako ponaša z vgrajenima sistemom GPS in aplikacijo Nokia Maps, ki olajšujeta iskanje poti in lokacij storitvenih dejavnosti. Za še bogatejšo osebno uporabo je naprava Nokia E90 Communicator opremljena z UKV radiom, predvajalnikom MP3, video predvajalnikom in dvema kamerama – digitalno kamero z ločljivostjo 3,2 milijona pik, samodejnim ostrenjem in bliskavico ter drugo kamero namenjeno video konferencam.

Nokia E65 – kombinacija sloga in vsebine
Tanki drsnik Nokia E65 ponuja mobilno poslovno zmogljivost naprav iz palete Nokia Eseries, privlačno obliko in izdelavo iz vrhunskih materialov. Drsnik Nokia E65 je zasnovan tako, da omogoča enostaven dostop do najpogosteje uporabljanih aplikacij s pomočjo na dotik občutljivih tipk nameščenih na sprednjem pokrovčku. Uporabnik lahko opravlja konferenčne klice, dostopa do telefonskega imenika, izključuje in vključuje zvok med klici in dostopa do izbrane aplikacije s pomočjo ‘Moje tipke’ in enega samega pritiska nanjo. Aktivna pripravljenost, možnost prilagoditve telefonskega zaslona za prikazovanje in omogočanje hitrega dostopa do aplikacij po izboru uporabnika, v kombinaciji z na dotik občutljivimi tipkami poenostavlja povezovanje s poslovnimi in osebnimi aplikacijami in preklapljanje med nalogami.

Nokia E61i – izkušnja pretakanja elektronske pošte za poslovne ‘težkokategornike’
Naprava Nokia E61i, zasnovana posebej za obsežno mobilno uporabo elektronske pošte, omogoča napredno delo s priponkami zahvaljujoč možnosti urejanja dokumentov na sami napravi. Nova oblika popolne tipkovnice s tipkama Navi in One-Touch ponuja neprekosljivo mobilno uporabniško izkušnjo na uporabnikovi dlani. Nokia E61i podpira poslovne mobilne rešitve elektronske pošte, kot so Nokia Intellisync Wireless Email, Good Mobile Messaging, Mail for Exchange, Seven in BlackBerry Connect, kakor tudi najpopularnejše uporabniške rešitve elektronske pošte. V odgovor na povpraševanje uporabnikov se naprava ponaša še z visoko kakovostno digitalno kamero z ločljivostjo 2 milijona pik in predvajalnikom glasbe, na voljo pa je v več barvah.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sagittis ex ultrices sagittis interdum. Etiam eget lorem consequat erat rutrum gravida pellentesque et metus. Phasellus ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Naše poslanstvo je trgovina na debelo. V državi smo zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi  ... Več
sl_SISlovenian