Računalništvo, telefonija
04.01.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Epson razširil svojo ponudbo POS tiskalnikov

Epson razširil svojo ponudbo POS tiskalnikov
Epson razširil svojo ponudbo POS tiskalnikov

Epson, vodilni evropski proizvajalec POS tiskalnikov, je objavil, da je v svojo ponudbo POS tiskalnikov dodal TM-T88VI iHub. Ta najsodobnejši novi tiskalnik računov nudi enaki izbor novih naprednih funkcij kot TM-T88VI, ki se je pred kratkim pojavil v prodaji, vendar hkrati dodaja tudi možnosti povezljivosti, ki omogočajo nameščanje in polnjenje perifernih naprav. TM-T88VI iHub je oblikovan za delo tako s tradicionalnimi POS sistemi temelječimi na računalniku, kot tudi z vse bolj priljubljenimi spletnimi in mobilnimi nastavitvami. Zato je idealen za lastnike prodajaln, gostinskih lokalov in restavracij, ki želijo razviti nove načine odnosov s strankami, kot tudi za tiste, ki želijo uporabljati kombinirane ali tradicionalne nastavitve.

David Gross, produktni vodja pri Epson Europe, pravi: »TM-T88VI iHub nudi vse izjemne funkcije tiskalnika TM-T88VI, z dodatkom obilice načinov povezovanja in polnjenja naprav. Bodisi v kombinaciji s spletom, s tabličnim računalnikom ali z računalnikom je na trgu malo kaj drugega, kar lahko ponudi prodajalcem, restavracijam ali gostinskim lokalom tako veliko število možnosti za uporabo njihovih POS naprav na način, kakršen želijo.«

Razen mnogostranosti, TM-T88VI iHub nudi izjemne zmogljivosti, s hitrostmi tiskanja vse do 350 mm/s, tako kot tudi Epsonovo preizkušano zanesljivost. Funkcija obrnjenega podajanja papirja pomaga varčevati s papirjem brez vpliva na zmogljivosti, kot tudi zmanjšati stroške in izgube papirja.

Funkcionalnost Server Direct Print omogoča tiskalniku TM-T88VI iHub tiskanje neposredno iz spletnega strežnika. Podpira tudi zaznavanje signalov, ki omogoča mobilnim napravam odkrivanje najbližjega tiskalnika, kar je idealno za okolja POS z več nameščenih tiskalnikov, medtem ko podpora NFC olajša povezovanje s tabličnimi računalniki, pametnimi telefoni in drugimi mobilnimi napravami.

TM-T88VI iHub ima natančno enako osnovo kot TM-T88V iHub, kar omogoča nadgradnjo s povsem novim sistemom brez preurejanja delovnega prostora, na voljo pa je tako v črni kot tudi v beli barvi, da bi zadovoljil ureditev katerekoli prodajalne, gostilnskega lokala ali restavracije.

TM-T88VI bo na voljo od 1. februarja 2017, po ceni 442 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
TEKSEL d.o.o. je mlado podjetje z večletnimi izkušnjami na področju vizualne in prezentacijske tehnike. Poslovno filozofijo predanosti, profesionalnosti, učinkovitosti ter strokovnosti ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
sl_SISlovenian