Programska oprema
09.02.2007 21:17

Deli z drugimi:

Share

F-Secure Client Security 7 tudi za Visto

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure je predstavilo novo različico varnostnega paketa F-Secure Client Security 7 za operacijske sisteme Windows 2000, Windows XP in Windows Vista. Paket vsebuje večnivojsko zaščito pred virusi in vohunskimi programi, nadzor aplikacij, požarni zid ter omogoča centralizirano zaščito podjetij pred neznanimi (zero-day) grožnjami (F-Secure DeepGuard) in skritimi (rootkit) programi (F-Secure BlackLight).

F-Secure DeepGuard ščiti pred neznanimi grožnjami. Združuje več različnih tehnologij, kot so na primer sprotna (real-time) hevristika, izvajanje v omejenem okolju (sandboxing) in nadzor nad obnašanjem programov. Poleg analiziranja novih programov ob zagonu F-Secure DeepGuard tudi neprestano nadzira obnašanje programov in ustavi aktivnosti, ki bi lahko ogrožale računalnik.

F-Secure BlackLight omogoča odkrivanje skritih (rootkit) programov. Tako kot ostale zaščite je tudi to možno upravljati centralno, kar administratorjem omogoča na primer pregled vseh računalnikov v omrežju v času, ko le-ti niso v uporabi (ponoči ali čez vikend).

Paket F-Secure Client Security 7 se lahko upravlja z nadzornim programom F-Secure Policy Manager 7. Le-ta omogoča centralno nameščanje, nastavljanje, nadgradnje in nadzor vseh rešitev F-Secure v podjetju z uporabo enotnega nadzornega programa.

Veliko pozornosti so pri podjetju F-Secure namenili hitrosti delovanja in uporabi sistemskih sredstev, tako da so zmanjšali število procesov in še pospešili delovanje.

O novem paketu je Ari Alakiuttu, direktor prodaje pri F-Secure, povedal: “F-Secure Client Security 7 je bil načrtovan kot paket, ki ponuja celoten spekter zaščit. Menimo, da naša rešitev podjetjem omogoča najboljšo možno zaščito pred najnovejšimi varnostnimi grožnjami.”

Uporabniki dosedanjih verzij paketa F-Secure Client Security z veljavno licenco bodo nadgradnjo lahko opravili brezplačno. Program je v celoti preveden v slovenski jezik.

Več informacij:
http://www.f-secure.com/products/fscs.html

Multimedijska predstavitev:
http://www.f-secure.com/flash_content/cs7_demo/


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
Družba ZEOS je ustanovljena na podlagi zahtev Direktive 2002/96/ES Evropskega parlamenta in sveta o odpadni električni in elektronski opremi z dne 27. 1. 2003 ter odločitve proizvajalcev/pridobiteljev/uvoznikov ... Več

COMMA d.o.o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
sl_SISlovenian