Računalništvo, telefonija
Spletni brskalniki
Programska oprema
08.02.2021 11:34
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Glasbeno obarvani igričarski spletni brskalnik Opera GX

Spletni brskalnik Opera GX je odslej polno združljiv s priljubljeni spletnimi glasbenimi storitvami, kot so Spotify, Apple Music in YouTube Music.
Spletni brskalnik Opera GX je odslej polno združljiv s priljubljeni spletnimi glasbenimi storitvami, kot so Spotify, Apple Music in YouTube Music.

Čeprav Opera v zadnjem času ni ravno priljubljen spletni brskalnik za osebne računalnike, je kljub temu odličen izdelek. To še posebej drži za spletni brskalnik Opera GX, ki je namenjena ljubiteljem spletnih iger. Ta spletni brskalnik širom sveta namreč uporablja že več kot 360 milijonov uporabnikov, njegova priljubljenost pa tudi na račun pandemije še vedno strmo narašča.

Najpomembnejša prednost spletnega brskalnika Opera GX pred konkurenco je nedvomno možnost omejitve pasovne širine omrežja za sam brskalnik, in sicer v območju od 64 kilobajtov na sekundo pa vse do 25 megabajtov na sekundo, pri čemer je privzeta vrednost nastavljena na megabajt ne sekundo. Omejitev je koristna predvsem v primeru počasne in nestabilne povezave ali v primerih, ko se predvaja ali pretaka neka vsebina z interneta. Brskalnik Opera GX poleg omejitev pasovne širine omrežja omogoča tudi nastavitev omejitev za osrednji procesor in sistemski pomnilnik.

Nedavno pa je spletni brskalnik Opera GX dobil še vgrajen predvajalnik spletne glasbe, ki je združljiv s priljubljeni spletnimi glasbenimi storitvami, kot so Spotify, Apple Music in YouTube Music. Novost je bila zasnovana na način, da so vse ključne funkcije priljubljenih spletnih ponudnikov glasbe uporabniku vedno na dosegu miškinega kazalca. Poleg tega brskalnik samodejno poskrbi za zaustavitev predvajanja glasbe, ko uporabnik zažene priljubljeno igro, po končani igri pa se predvajanje priljubljene spletne glasbe samodejno nadaljuje.

Igričarski spletni iskalnik Opera GX je na voljo na prenos na spletni povezavi https://www.opera.com/gx. Če ste ljubitelji spletih iger in spletne glasbe, priporočamo, da ga vsaj preizkusite. Verjamemo, da nad njim ne boste razočarani.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AIDA TEAM d.o.o.

Ljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Tel: 051 233 458, 041 794 798
Ena vidnejših in tehnološko naprednejših tiskarn na območju osrednje Slovenije je tiskarna Aida iz Kamnika. Vodi jo družinsko podjetje, ki deluje že 30 let, strankam pa  poleg ... Več

INTERA d.o.o.

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj, Tel: 05 908 99 93
Podjetje Intera razvija slovenski sistem Intrix , namenjen prodaji, CRM (upravljanje odnosov s strankami), vodenju projektov, servisu in marketingu. Glavna prednost sistema je prilagodljivost ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 393 39 96, 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več