Računalništvo, telefonija
20.02.2011 08:19

Deli z drugimi:

Share

Google One Pass

Storitev Google One Pass omogoča založnikom prodajo vsebine za naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.
Storitev Google One Pass omogoča založnikom prodajo vsebine za naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

Samo dan po objavi, ko je Apple naznanil možnost naročnine na digitalne revije, časopise in druge vsebine v App Store, je podobno storitev predstavil tudi gigant Google.

Storitev, ki se imenuje One Pass, omogoča založnikom prodajo vsebine uporabnikom, ki imajo dostop do spletne strani ali do namenske aplikacije, ki deluje na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Založniki lahko zaračunavajo vsebino na različne načine, vključno z naročnino, pačilo za porabljen čas ali plačilo po članku. Google založnike ne bo udaril po žepu, saj jim bo pustil kar 90% delež prodaje, kot pravijo v podjetju, namreč ne želijo služiti s to storitvijo, zgolj pomagati ljudem posredovati najbolj kvalitetno vsebino.

Z izkoriščanjem prednosti nove globalne storitve, bodo lahko založniki preprosto vzpostavili neposreden odnos s svojimi strankami in bralci, ki imajo dostop do digitalnih vsebin na spletnih in mobilnih aplikacijah. Več informacij o novi storitvi lahko najdete na uradnem blogu Googla.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 393 39 96, 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

NAVIGARIS d.o.o.

Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice, Tel: 05 994 36 08