Računalništvo, telefonija
14.12.2005 07:42

Deli z drugimi:

Share

HP med vodilnimi podjetji na področju shranjevanja podatkov

HP je sporočil, da ga je raziskovalno podjetje Gartner v svojem poročilu “Čarobni kvadrant za programsko opremo za nadzor virov za shranjevanje podatkov in upravljanje omrežij za shranjevanje podatkov” uvrstilo med vodilna podjetja.

V letošnjem poročilu je Gartner prvič določil vodilna podjetja na področju programske opreme za upravljanje virov in omrežij za shranjevanje podatkov. Gartner med vodilna podjetja uvrsti tista, ki uspešno poslujejo na izbranem področju, imajo jasno vizijo razvoja trga in aktivno nadgrajujejo svojo ponudbo za ohranjanje vodilne vloge na trgu.

HP je oktobra 2005 prevzel podjetje AppIQ, neodvisnega proizvajalca opreme, njegove rešitve pa je vključil v izdelek HP Storage Essentials, zbirko naprednih orodij za upravljanje s heterogenimi okolji za shranjevanje podatkov. Rešitev HP Storage Essentials je mogoče vključiti v rešitev HP Systems Insight Manager, ki predstavlja temelje HP-jeve strategije enotnega upravljanja infrastrukture.

Z združevanjem orodij za upravljanje s strežniki in viri za shranjevanje podatkov HP svojim strankam omogoča, da poenostavijo svoja informacijska okolja in znižajo operativne stroške v podatkovnih centrih.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Delovanje zasebnih gospodarskih družb, oseb javnega prava ter razvoj podjetniških pobud porajajo kompleksne izzive, ki zahtevajo celostno obravnavo in poznavanje različnih področji. Njihov ... Več

PRICEPILOT d.o.o.

Triglavska cesta 36, 4240 Radovljica, Tel: 031 312 038
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
sl_SISlovenian