Računalništvo, telefonija
21.03.2007 09:37

Deli z drugimi:

Share

HP velikani

HP je s svojim partnerjem CGS plus predstavil nove modele fotografskih in solventnih tiskalnikov velikega formata. Predstavljeni modeli omogočajo profesionalnim uporabnikom tiskanje v visoki kakovosti, obenem pa poenostavljajo delovne procese pri tiskanju ter z naprednimi možnostmi za upravljanje in nadzor omogočajo znižanje stroškov. Dogodek je HP pospremil še z razstavo del dveh slovenskih fotografov, Cirila Mlinarja – Cica in Igorja Pustovrha. Dela so naprodaj, zbrani denar pa je namenjen Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije.
HP-jevi tiskalniki velikega formata nudijo visoko kakovost izpisa, ki jo dopolnjujeta visoka zanesljivost ter preprosto upravljanje naprav. Na dogodku je HP predstavil štiri tiskalnike velikega formata in optični čitalec velikega formata.
HP Designjet Z2100 Photo Printer z osmimi novimi pigmentnimi črnili Vivera je namenjen tiskanju formatov širine do 610 ali 1.117 mm z veliko barvno natančnostjo in doslednostjo. Za to skrbi prvi vgrajeni spektrofotometer. Samodejno nastavljanje profila ICC ter enostavno in natančno kalibriranje tiskalnika zagotavljata predvidljive rezultate tiskanja.
64-palčni tiskalnik HP Designjet 9000s Printer series – najhitrejši v svojem razredu – lahko na uro natisne 16,35 kvadratnega metra (pri ločljivosti 720*720 točk na palec) ali 20,4 kvadratnega metra (pri ločljivosti 540*720 točk na palec). HP-jeva črnila z nizko vsebnostjo topil, ki poskrbijo za živ in trajen barvni tisk, so del celovite rešitve, ki vključujejo smernice za namestitev in uporabo, s katerimi je tiskanje varno, storilno in enostavno.

HP Designjet 4000 s tehnologijo dveh glav zagotavlja visoko hitrost pri barvnem in črno-belem tiskanju v širini do 1.067 mm. Pri tem zagotavlja izredno natančnost izrisa črt, visoko kakovost slike ter možnost oddaljenega upravljanja.
HP Designjet Z3100 z 12 črnili zagotavlja visoko kakovost natisnjenih barvnih in črno-belih materialov. Gre za prvi tiskalnik z vključenim spektrofotometrom z barvno tehnologijo i1, kar omogoča izredno natančnost in doslednost pri tiskanju na različnih vrstah papirja.
HP Designjet 4500 je zmogljiv barvni optični čitalec velikega formata, s katerim lahko uporabniki dopolnijo svoje zmogljivosti za tiskanje na medije velikega formata. Čitalec nudi tudi napredno programsko opremo za integracijo v produkcijsko okolje.
Več informacij o predstavljenih tiskalnikih je na voljo v priloženem dokumentu.
Razstava slovenskih fotografov
HP je predstavitev svojih izdelkov pospremil tudi z razstavo dveh slovenskih fotografov, Cirila Mlinarja – Cica in Igorja Pustovrha. Ciril Mlinar je predstavil svoje podvodne fotografije, Igor Pustovrh pa je na razstavi sodeloval s svojimi umetniškimi fotografijami.
Razstavljene fotografije je mogoče tudi kupiti, izkupiček od prodaje pa bo podarjen Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

NARVIS d.o.o.

Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor, Tel: 02 620 35 90
Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme ... Več

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
sl_SISlovenian