Programska oprema
01.06.2005 13:35

Deli z drugimi:

Share

Izboljšani ISL Light


XLAB pridno dopolnjuje svojo rešitev.

Medtem ko si je ISL Light 2.1 prislužila pri priznani britanski reviji s področja IT tehnologij – PC Pro oceno 5 zvezdic od 6 možnih ter pozitivno mnenje, ki jo označuje kot preprosto, učinkovito in varno rešitev za podporo spletnih uporabnikov, različica ISL Light 2.2.0 prinaša še višjo raven zadovoljstva njenega uporabnika. Nova aplikacija združuje značilnosti, kot so resnično enostavna podpora in sodelovanje preko spleta, več možnosti za prilagoditev zahtevam posameznika in močnejša ter stabilnejša povezava.

Z namenom čim stabilnejše povezave ISL Light 2.2.0 uvaja tako imenovano umirjajoče se ponovno povezovanje. V primeru, če se povezava med uporabnikoma iz kateregakoli razloga prekine, se le-ta še isti trenutek poskusi ponovno vzpostaviti in sicer pri vsakem novem poskusu z vedno daljšim časovnim presledkom, vse dokler povezava ni vzpostavljena.

Funkcija risalne deske je izboljšana, saj so ji bila dodana nekatera praktična orodja in se vklopi samodejno ob vzpostavitvi prikazovanja oddaljenega namizja. Dinamika, ki se skriva v malce drugačnem izgledu uporabniškega vmesnika, temelji na interaktivnih značilnostih, kot je npr. diamant. Ta skozi svoje dinamično obarvanje ponazarja prenos podatkov med uporabnikoma ISL Light Client in Desk. Čim več podatkov se prenaša, tem bolj moder postane diamant.

Uporabniški vmesnik ima tudi več možnosti za prilagoditev potrebam posameznika. Med drugim podpira možnost dodajanja novih aplikacij, kot npr. zvok in video, preko standardnega uporabniškega vmesnika (plug-in), upravljanje prenosa datotek, kjer lahko vodja tehnične podpore odvzame pravico prenosa datotek posameznim izvajalcem podpore strankam. ISL Light 2.2.0 ponuja tudi možnost zamenjave gumbov za ukaz podelitve oz. odvzema pravice nadzora nad miško in tipkovnico in prenosa datotek. Tako se lahko tipki F12 in F11 zamenjata s katerimakoli drugima tipkama.

ISL Light 2.2.0 je nedvomno rešitev, ki bo prepričala svojega uporabnika o izjemno enostavni podpori strank in enostavnem sodelovanju preko spleta.

Kratek pregled izboljšav:
* Stabilna povezava
* Izboljšana orodja risalne deske
* Interaktivnejši uporabniški vmesnik
* Več možnosti za prilagoditev


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Zlati partner

IIBA SLOVENIJA

Sončna ulica 5, Prevoje pri Šentvidu, 1225 Lukovica, Tel: 040 799 285
IIBA poslovna analitika omogoča organizaciji in njenim deležnikom, da spoznajo potrebe in razloge za spremembe ter oblikujejo rešitve za poslovno vrednost. Nekaj mednarodnih poznanih ... Več

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
sl_SISlovenian