Računalništvo, telefonija
17.01.2021 09:05
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična pametna ročna ura za manj kot 20 evrov

Pametna ročna ura COLMI P9 je lahko naša že za 19,54 evrov.
Pametna ročna ura COLMI P9 je lahko naša že za 19,54 evrov.

Večina izmed nas verjame v to, da pametne ročne ure danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč uporablja pametne ure vse več ljudi, ki so podatki, ki jih te naprave ponujajo, skušajo spremeniti svoj način življenja. Za to, da bi imeli kvalitetno pametno uri, pa nam ni potrebno odšteti več sto evrov, kajti na trgu lahko najdemo naprave, ki stanejo veliko manj. Ena takšnih je tudi pametna ura COLMI P9, katero spletni trgovec Cafago prodaja po znižani ceni 19,54 evrov.

Pametna ročna ura COLMI P9 je namenjena vsakdanji rabi, prav tako pa tudi tistim uporabnikom, ki so bolj fizično aktivni. Meri namreč srčni utrip, porabljene kalorije, prehojeno razdaljo, raven kisika v krvi in kaže trenutno stanje vremena. COLMI P9 poganja nov, posodobljen procesor, ki med drugim omogoča tudi personalzacijo ozadja ekrana. Spremlja tudi naše vzorce oziroma kakovost spanja, da lahko podatke uporabimo za izboljšanje kvalitete. Ura je med drugim vodoodporna (IP67 certifikat), hkrati pa je odporna je na potenje, dež in recimo kapljice med umivanjem posode.

Pametna ročna ura COLMI P9 za vsakdanjo rabo in aktivne uporabnike je na voljo na tej SPLETNI POVEZAVI. Cena pametne ure COLMI P9 znaša zgolj 19,54 evra, a le na spletni strani spletnega prodajalca Cafago. Ponudba velja le do konca januarja, stoški pošiljanja pa so brezplačni (free shipping).

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10B, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668