Igre
24.01.2007 07:46

Deli z drugimi:

Share

Kaj naklepajo pri Blizzardu?

Na slavnostnem izidu World of Warcraft: The Burning Crusade v Londonu prejšnji teden so za rokav pocukali predsednika za razvoj pri podjetju Blizzard Entertainment Itzik, Bena Bassata, da pove tudi kaj o načrtih za prihodnost. Dečko je kojci potolažil številne Diablo in Starcraft ljubitelje, da pri Blizzardu niso pozabili na ti dve franšizi in da komaj čaka, da bo lahko čez nekaj let na slavnostnem izidu novega dela Diabla ali Starcrafta. Ne ve pa, kdaj to bo. Skratka, povedal ni skoraj nič oprijemljivega, samo “zrajcal” nas je. Zlobnež.
Glede na uspeh World of Warcrafta (8 milijonov in več uporabnikov) in opustitev dela na igri Starcraft: Ghost, mnogi seveda veselo in pobožno špekulirajo, da pri Blizzardu delajo masivno-večigralski Starcraft špil. Bassat tega ni komentiral, je pa za angleško filmsko revijo Empire povedal, da njihova naslednja MMO igra ne bo klon World of Warcrafta, ker niso razvijalci, ki bi samo zaradi cvenka klonirali uspešne igre. Naslednja igra bo po njegovih besedah inovativna, saj le tako lahko zabavo ponese na višjo stopničko. Njegovi ameriški kolegi niso želeli komentirati izjave.
Prav tako je Bassat za Empire povedal, da pri Blizzardu želijo in se trudijo po najboljših močeh prenesti svet World of Warcrafta tudi na filmska platna in tako franšizo razširiti tudi na druge medije (beri: mastno zaslužiti). Nenazadnje tekmujemo za prosti čas ljudi, pa naj je to poslušanje glasbe, gledanje televizije, igranje iger ali obiskovanje kinematografov, je še dodal Itzik Ben Bassat.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Naše poslanstvo je trgovina na debelo. V državi smo zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi  ... Več
sl_SISlovenian