Računalništvo, telefonija
31.08.2004 13:27

Deli z drugimi:

Share

Končana Telemachova poletna šola računalništva in interneta

Telemach je letošnje poletje organiziral projekt izobraževanja osnovnošolcev in njihovih staršev z naslovom Telemachova brezplačna poletna šola računalništva in interneta. Tečajev, ki so potekali po osnovnih šolah širom Slovenije, se je udeležilo 208 udeležencev.

Program Telemachove poletne šole je bil namenjen začetnikom in je udeležencem predstavil osnove računalništva in interneta kot so Word, Excel, Okna in Internet. Odziv je bil več kot odličen, saj se je v dobrem mesecu in pol tečajev udeležilo preko 200 udeležencev, ki so bili z izobraževanji zelo zadovoljni.

Izjave udeležencev govorijo same za sebe:
“Na Telemachovi šoli mi je bilo zelo všeč. Naučila sem se veliko novega. Bilo je zabavno. Šolo bom ohranila v lepem spominu.”
Veronika, 13 let

“Na tej šoli sem se naučila veliko novega in mi je bilo zelo všeč. Učili smo se o Excelu, Internetu in drugih programih.”
Petra, 12 let

“Meni je bilo na tej šoli zelo všeč. Nekaj stvari sem sicer že znala. So pa drobne stvari, ki pripomorejo k temu, da bom lahko marsikatero stvar naredila sama in mi ne bo treba nenehno nekoga prositi za pomoč. Mislim, da je ta tečaj izredno v redu stvar.”
Jelka, 51 let

Telemach namerava zaradi izrednega odziva s podobnimi izobraževanji nadaljevati tudi v prihodnje. Svojim uporabnikom in tudi širši skupnosti želimo dati možnost, da si pridobijo znanja, ki bodo pripomogla k izboljšanju kakovosti njihovega vsakdana.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

FUDŠ

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Družbenih izzivov in problemov nikoli ne zmanjka. Ne glede na to, kje boste delali (javni ali zasebni sektor, menedžment, organizacija, analitika, svetovanje ...), vam študijski ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
sl_SISlovenian