Računalništvo, telefonija
27.01.2021 14:19

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta je prejela BLI 2021 A3 Line Of The Year nagrado

BLI 2021 A3 LINE OF THE YEAR
BLI 2021 A3 LINE OF THE YEAR

Konica Minolta je po letu 2014 ponovno nosilka BLI 2021 A3 Line of the Year nagrade. V preteklosti je Konica Minolta prejela to prestižno nagrado kar štiri leta zapored, kar je brez primere.

“Konica Minolta je skrbno pripravila portfelj A3 multifunkcijskih tiskalnikov. Celotna linija je izjemno zanesljiva in enostavna za uporabo – to velja za vse, od najmanjšega do največjega aparata,” je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za A3 strojno opremo/proizvodnjo pri Keypoint lntelligence. “Poleg tega je Konica Minolta mojstrsko opravila z vključitvijo programskih rešitev, aplikacij in orodji v celotno linijo multifunkcijskih tiskalnikov, ki so v današnjem času nujne za prilagoditev opreme uporabnikom (personalizacije). Izjemna zanesljivost, pa tudi doslednost v zmogljivosti in uporabnosti v celotni liniji zagotavljata, da lahko uporabniki na podlagi delovne obremenitve in razpoložljivosti brez težav preidejo z aparata enega hitrostnega razreda na drugega, pri čemer se učinkovitost in uspešnost le malo zmanjšata.”

“Keypoint lntelligence se zahvaljujem za to čast. Izjemno smo ponosni, da smo dobili priznanje za najboljšo linijo multifunkcijskih A3 tiskalnikov na trgu,” je povedal Dino Pagliarello, podpredsednik za upravljanje in načrtovanje produktov pri Konici Minolti. “Kot organizacija, ki se je razširila na številna različna področja, smo ostali zvesti panogi poslovnega tiskanja. Z vključevanjem napredne tehnologije in funkcionalnosti, si stalno prizadevamo za izboljšanje uporabniških izkušenj strank. Osvojitev BLI 2021 A3 Line of the Year nagrade je dokaz za našo neomajno predanost.”

Keypoint lntelligence čestita Konici Minolti za prejem BLI 2021 A3 Line of the Year nagrade!

Izjemna zanesljivost
Multifunkcijski tiskalnik, ki lahko dosledno zagotavlja minimalen čas izpadov/zastojev oziroma nemoteno delovanje ni razkošje – je nujen za prav vsako podjetje. “Na Konica Minolta A3 multifunkcijskih tiskalnikih smo naredili skoraj 1,5 milijona izpisov in doživeli le šest napačnih podajanj papirja (zastojev),” je dejal Mikolay. “To je neverjetna stopnja zanesljivosti. To pomeni, da smo v povprečju izkusili samo en zastoj na vsakih 246.666 izpisov. Poleg tega je večina postopkov vzdrževanja izjemno enostavnih: od nalaganja papirja do zamenjave tonerja in bobnov, do odstranjevanja zastojev papirja, kar je sicer zelo redko. Maksimalen čas delovanja brez zastojev, dopolnjen z zalogo papirja, ki je pri 10 od 12 testiranih aparatih večja od povprečja, zagotavljata minimalno izgubo časa tudi pri tiskanju večjih naklad. Če vse skupaj seštejete, dobite linijo A3 multifunkcijskih aparatov, ki vsakodnevno deluje zanesljivo, učinkovito in z minimalnimi izpadi, če sploh.”

Vrhunska uporabnost, rešitve in aplikacije
Danes uporabniki za optimalno učinkovitost pričakujejo intuitivno upravljanje z minimalnim dotikanjem. Uporabniki pričakujejo tudi možnost prilagajanja nadzorne plošče in prilagajanja delovnih procesov glede na njihov način dela. Naj bo to preko uporabe nadzorne plošče aparata, na računalniku ali z uporabo integriranih rešitev, aplikacij in vgrajenimi orodji za optimizacijo delovnih procesov. Konica Minolta ponuja vse to. Pravzaprav, Konica Minolta je avgusta 2020 prejela BLI PaceSetter 2020-2021 nagrado v segmentu enostavnost uporabe aparatov za podjetja (Ease of Use for Enterprise Devices).

“Najnovejša tehnologija Konice Minolte izboljšuje prihajajoče potrebe po uporabnosti v poslovnem okolju,” je dejal Mikolay. “Aparati imajo velik ekran, katerega pozicijo je mogoče prilagajati, ki vključuje vso uporabnost mobilnih naprav na dotik. Zaradi tega je uporabniška izkušnja intuitivna, enostavna in učinkovita. Izjemna enostavnost uporabe teh naprav se razširi tudi na IT ekipo v podjetju. Spletni uporabniški vmesnik ponuja široko funkcionalnost in je enostaven za uporabo. S tem IT skrbnikom omogoča hitro in učinkovito upravljanje naprave. “

V današnji digitalni dobi kakovostna strojna oprema zahteva spremljavo močne programske opreme, aplikacij in vgrajenih orodij. Edino tako lahko dvignemo produktivnost na višjo raven v prav vsaki delovni skupini. Uporabniki želijo hiter in racionaliziran dostop do funkcij ki jih najpogosteje uporabljajo. Za ta namen Konica Minolta MarketPlace omogoča, da v aparat in s tem na nadzorno ploščo, uporabniki zlahka prenesejo uporabne aplikacije kot so Scan to Gmail, Sharepoint ali OneDrive. Poleg tega Personalize Follow-You Persona omogoča uporabnikom, da lastne prilagoditve nadzorne plošče uporabljajo na katerem koli multifunkcijskem tiskalniku. Produktivnost in uporabnost se dodatno povečata z uporabo rešitev za mobilno podporo, vključno z NFC standardom in z aplikacijo bizhub Remote Panel, ki uporabnikom omogoča upravljanje nadzorne plošče multifunkcijskega tiskalnika iz mobilne naprave.

Vrhunska zmogljivost leta
Vseh 12 Konica Minolta A3 multifunkcijskih tiskalnikov testiranih v letu 2020 je bilo ocenjenih z zelo priporočljivo/zelo zanesljivo (Highly Recommended/Highly Reliable). Od tega jih je v svojem segmentu kar 10 osvojilo nagrado BLI Winter 2021 Pick Award.
BLI Winter 2021 Pick Award zmagovalci:

– Konica Minolta bizhub C250i

– Konica Minolta bizhub C300i

– Konica Minolta bizhub C450i

– Konica Minolta bizhub C550i

– Konica Minolta bizhub C650i

– Konica Minolta bizhub 300i

– Konica Minolta bizhub 360i

– Konica Minolta bizhub 450i

– Konica Minolta bizhub 550i

– Konica Minolta bizhub 750i


Ocenjeni z Highly Recommended/Highly Reliable:

– Konica Minolta bizhub C360i

– Konica Minolta bizhub C750i


O BLI Line of the Year nagradi.
Line of the Year Awards nagrade se podeljuje podjetjem, ki ponujajo široko paleto strojne ali programske opreme in katerih izdelki so se med testiranjem stalno izkazovali nadpovprečno. Veliko poudarka dajejo analitiki in tehniki Keypoint lntelligence tudi področjem kot so enostavnost uporabe, funkcionalnost in druge, ki jih spremljajo v celotnem portfelju za določeno področje izdelkov. Končni rezultat pa so najprestižnejše nagrade Buyers Lab Awards.

O Keypoint lntelligence
Stranke se že 60 let zanašajo na Keypoint lntelligence za neodvisno testiranje opreme, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave v segmentu poslovnega digitalnega tiskanja in digitalne obdelave. Keypoint lntelligence je bil zaradi več desetletnih izkušenj na področju analitičnega ocenjevanja priznan kot najbolj zaupanja vreden vir za nepristranske informacije, analize in nagrade. Kupci dnevno koristijo to kritično znanje za strateško odločanje, nabavo in operativno odličnost za izboljšanje lastnih poslovnih ciljev. Z osrednjim fokusom na strankah, se Keypoint lntelligence z razvojem tehnologije, s širjenjem ponudbe in posodabljanjem metod stalno razvija, hkrati pa strankam ponuja izjemno količino podatkov v segmentu digitalnega tiskanja in digitalne obdelave, s čimer podjetjem pomaga tudi pri njihovi digitalni preobrazbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponuditi kakovostne storitve s kvalitetnimi materjali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami, nas uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60