Računalništvo, telefonija
31.01.2017 14:12
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark prejel nagrado Better Buys za najbolj inovativno večopravilno napravo

Lexmark prejel nagrado Better Buys za najbolj inovativno večopravilno napravo
Lexmark prejel nagrado Better Buys za najbolj inovativno večopravilno napravo

Lexmarkova družina večopravilnih naprav CX825 je prejela nagrado uredništva neodvisnega preizkuševalca poslovnih rešitev Better Buys, in sicer nagrado uredništva za najbolj inovativno večopravilno napravo leta 2017 (2017 Innovative Product of the Year). Omenjeni Lexmarki so zato v vrhu nakupnih priporočil pisarniških laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki ga omenjena organizacija pripravi vsako leto.

Organizacija Better Buys tiskalnike in večopravilne naprave ocenjuje izredno celovito, saj so v končno oceno poleg samih zmogljivosti in kakovosti tiskanja vštete še morebitne edinstvene lastnosti, cena izpisa, cena naprave ter skupni stroški lastništva. Lexmarkove barvne laserske večopravilne naprave A4 so preizkuševalce organizacije Better Buys prepričale s svojimi funkcijami in velikim številom teh, visokimi zmogljivostmi hitrega tiskanja dokumentov visoke kakovosti ter najbolj napredno tehnologijo skeniranja dokumentov v svojem razredu. Obenem se lahko omenjene barvne večopravilne naprave in tiskalniki iz družine Lexmark 800 pohvalijo s tonerji z največjo vsebnostjo črnila, vodijo pa tudi po kriteriju dolgoročne vzdržljivosti komponent, kar ima za posledico manj posegov v tiskalnik in prekinitev dela. Nagrajene naprave tekmece v svojem razredu premagajo še na področju naprednega upravljanja z različnimi mediji – znajo rokovati tako s težjimi mediji (karton, nalepke …) kot tudi s papirji slabše kakovosti. Po kriteriju cene naprav je Lexmark prav tako prepričal – dosegel je najnižje skupne stroške lastništva barvne večopravilne naprave. Preizkuševalci so pohvalili še vgradnjo zaslona na dotik, ki močno spominja na tablični računalnik, saj uporabnikom močno olajša upravljanje naprave.

Po besedah urednice organizacije Better Buys Melisse Pardo-Bunte omenjene večopravilne naprave postavljajo nova merila v svojem razredu, saj z novimi funkcijami naredijo tiskanje in skeniranje v pisarniških okoljih še bolj učinkovito, a ob tem ohranjajo ugodno ceno izpisa. “Družina naprav Lexmark CX825 predstavlja cenovno ugodno rešitev za pisarniška okolja z večjimi mesečnimi količinami izpisa, ki potrebujejo barvni tisk in dodatne funkcije,” je sklenila Pardo-Bunte.

“Večkrat nagrajene naprave Lexmark CX825 so še enkrat več dokazale, da se odlično obnesejo tudi v najbolj zahtevnih okoljih, v pisarnah, kjer znajo ceniti napredno upravljanje z mediji, zelo vzdržljive komponente in hitro tiskanje,” je povedal Lexmarkov podpredsednik in tehnični direktor Allen Waugerman in dodal: “Prejeti priznanje za najbolj inovativen izdelek leta iz rok Better Buys je dodaten dokaz, da ti izdelki izstopajo in uporabnikom nudijo najboljše zmogljivosti po res ugodni ceni.”

lexmark.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk), varnosti ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4C, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
sl_SISlovenian