Računalništvo, telefonija
17.01.2017 11:47
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ljubitelji iger boste zagotovo takoj namestili posodobitev Creators Update za Windows 10

Windows 10 bo z namestitvijo posodobitve Creators Update postal najboljša platforma za poganjanje najzahtevnejših računalniških iger.
Windows 10 bo z namestitvijo posodobitve Creators Update postal najboljša platforma za poganjanje najzahtevnejših računalniških iger.

V zadnjem času se veliko govori o prihajajoči nadgradnji operacijskega sistema Windows 10, ki bo že tako uporaben sistem naredila še bolj uporabnega in zanimivega. Tu seveda govorimo o posodobitvi, ki nastaja pod razvojno oznako Creators Update in bo uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 na voljo za brezplačni prenos aprila letos. Posodobitev bo uporabnikom prinesla zvrhan koš uporabnih novosti, kot so na primer možnost predogleda zavihkov v spletnem brskalniku Microsoft Edge, samodejno spreminjanje barvnega tona zaslona glede na čas dela, akcijski center za obvestila in upravljanje s ključnimi nastavitvami sistema, orodja za večjo kreativnost in izboljšano protivirusno rešitev Windows Defender, ki bo uporabnikom na voljo kot klasična namizna aplikacija. Poleg tega bo tu na voljo še izboljšan požarni zid in sistem za boljšo zaščito omrežje, tako imenovana družinska možnost, vključno z možnostjo vklopa starševskega nadzora in funkcija za samodejni zaklep sistema, ko nas ne bo za računalnikom.

Microsoft pri pripravi posodobitve Creators Update za operacijski sistem Windows 10 seveda ne bo pozabil niti na ljubitelje računalniških iger. Tu gre za tako imenovani način Game Mode, ki po poskrbel za optimizacijo delovanja operacijskega sistema med igranjem računalniških iger. To v praksi pomeni, da se bodo pri zagonu računalniške igre samodejno izključile vse storitve operacijskega sistema Windows 10, ki niso nujno potrebne, kar pomeni, da naj bi bila odzivnost celotnega sistema znatno boljša. Možnost Game Mode bo ljubiteljem iger na voljo že v različici 15007 operacijskega sistema Windows 10, ki bo seveda sprva na voljo testni skupini uporabnikov. Poleg tega bo ljubiteljem iger na voljo možnost Game Broadcasting, kar bodo seveda lahko s pridom koristili za oddajanje v živo pri igranju priljubljene računalniške igre. Z namestitvijo posodobitve Creators Update bo torej operacijski sistem Windows 10 postal najboljša platforma za poganjanje najzahtevnejših računalniških iger.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03

GAJCOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 23 00

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
sl_SISlovenian