Programska oprema
13.02.2007 07:16
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Luxair je poenotil varen oddaljen dostop s pomočjo Aventaila

Vodilni na SSL VPN področju, podjetje Aventail je danes objavilo novico, da je Luxair, nacionalni letalski prevoznik Luksemburga, poenotil svoj oddaljen dostop s pomočjo večkrat nagrajene Aventail SSL VPN platforme in tako omogočil zaposlenim preprost in varen oddaljen dostop od kjerkoli na svetu. Z uporabo indentfikacijskih in avtentikacijskih mehanizmov za dostop s pomočjo Aventail SSL VPN naprave je zaposlenim Luxair-a sedaj na voljo varen portal za “kadarkoli, kakorkoli, kjerkoli” dostop do omrežja podjetja, intraneta, poslovnih aplikacij in elektronske pošte., ne glede na to od kje uporabniki dostopajo.

“Leta smo bili odvisni od zastarelega dial-up sistema za povezovanje do e-pošte. Dial-up je bil edina izbira, saj je bil edini na voljo v vseh državah, kamor letimo,” pravi Edy Graf, pomočnik podpredsenika in vodja oddelka za sisteme in omrežja. “Potrebovali smo rešitev varnega oddaljenega dostopa, ki bi lahko pokrila vse razpršene vstopne točke in ponujala univerzalno podporo nenehni povezljivosti iz katerekoli države. Aventail je bil prava izbira.”

Luxair implementacija

Luxair je v letu 2005 prevozil več kot 1.2 milijona potnikov. Iz Luksemburga leti redno v več kot 21 destinacij in 36 počitniških destinacij v južni Evropi, Egiptu in Severni Afriki. Mnogo zaposlenih potuje in so skoraj vedno na poti, od prodajnega osebja, vodičev za Luxair kataloge in Luxar Tours hotele do inženirjev, ki so odgovorni za vzdrževanje letal. Luxair je moral omogočiti zaposlenim varen oddaljen dostop do elektronske pošte v podjetju in ostalih virov znotraj omrežja, iz kateregakoli okolja in kadarkoli.

Luxair IT se je odločil za integracijo Aventail SSL VPN rešitve v že obstoječ sistem upravljanja identitet in s tem izboljšal še produktivnost in varnost. Zdaj lahko vsak Luxair zaposlen prejme osebno identifikacijsko in avtentikacijsko kodo, s katero se lahko preko Aventail rešitve poveže do virov podjetja, glede na svoj lastni dostopni profil in varnostne zahteve. Na primer, vodiči lahko dostopajo do aplikacije, ki upravlja katalog ponudbe, lahko spreminjajo cene in posegajo v sistem rezervacij, medtem ko lahko inženirji dostopajo za apliakcij za vzdrževanje in datotek, ki so namenjene popravilu in vzdrževanju flote.

“Aventail SSL VPN rešitev je izjemno učinkovita, ker omogoča združevanje več dostopnih možnosti in uporabniških profilov”, pravi Graf. “Ponuja vzvod konsolidacije vseh vrst zunanjih dostopov z internimi viri. Inženirji lahko uporablajo svoje specifične aplikacije od kjerkoli na svetu, naj so na Boeing-u v Seattlu ali na Embraer-u v Braziliji”.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja z zniževanjem stroškov in optimizacijo tiskanja.To dosegamo preko več načinov, preko potrošnega materiala za tiskanje, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
sl_SISlovenian