Računalništvo, telefonija
30.05.2004 12:47
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova spletna tržnica

Microsoft je sporočil, da razvija spletno tržnico, namenjeno povezovanju kupcev iz javnega sektorja regije Evropa, Afrika in Bližnji vzhod (EMEA) s ponudniki tehnoloških rešitev in kvalificiranimi ponudniki rešitev. Tržnica Public Sector Partner Marketplace naj bi pričela z delovanjem ob začetku letošnje konference TechEd Europe 29. junija.
Tržnica je namenjena ustvarjanju ekosistema tehnoloških ponudnikov, kamor sodijo sistemski integratorji, neodvisni ponudniki programske opreme ter svetovalna in izobraževalna podjetja, ki so s svojimi rešitvami usmerjena na potrebe vlad in javnih agencij. Ob zagonu bo na spletni strani zbranih približno 300 rešitev za javni sektor.
Microsoft je predstavil zbirko rešitev, da bi javnim organizacijam olajšal iskanje ponudnikov, ki lahko razvijajo in nameščajo rešitve informacijskih in komunikacijskih tehnologij v njihovem lokalnem jeziku ter za njihove specifične organizacijske cilje. Zbirka je na voljo brezplačno za vse udeležence. Istočasno pa tržnica ponudnikom rešitev omogoča ustvarjanje novih prihodkov z oglaševanjem njihovih izdelkov in rešitev ter iskanje novih priložnosti za delo.
Ponudniki storitev, ki želijo sodelovati na tržnici, se morajo pred sprejemom registrirati in dokazati uspešno zagotavljanje kakovostnih storitev in programske opreme za javni sektor. Uslužbenci vladnih ustanov, ki bodo obiskali tržnico, bodo lahko brskali med ponudbami programske opreme po kategorijah, državi in regiji, ali pa bodo podali zahtevo za rešitev z opisom regionalnih in tehnoloških zahtev. Zahtevek po rešitvi bo sprožil e-poštna obvestila, ki jih prejmejo ponudniki. Prav tako bodo zahtevki objavljeni na spletni strani tržnice.
Tržnica Public Sector Partner Marketplace, ki sedaj stopa v prvo fazo delovanja, bo namenjena regiji EMEA. Microsoft načrtuje, da jo bo v kasnejših fazah razširil na globalni trg.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
sl_SISlovenian