Računalništvo, telefonija
09.10.2015 08:25
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti v Mobilni banki Klikin

Novosti v Mobilni banki Klikin
Novosti v Mobilni banki Klikin

Ste že med tistimi, ki svoje finance urejajo kar prek svojega mobilnega telefona? Mobilna banka Klikin, aplikacija za mobilne naprave na platformah iOS in Android , z najnovejšimi posodobitvami ponuja še več storitev za enostavno in udobno bančništvo. Posodobite aplikacijo v App Store ali Google play in spoznajte novosti:

  • In-plačilo vam omogoča nakazovanje denarja kar prek vašega GSM-imenika. Denar lahko nakazujete uporabnikom Klikin z vklopljeno funkcijo in-plačilo.
  • Z Internim prenosom pa lahko prenesete sredstva iz izbranega računa na druge imetniške in pooblaščenske osebne in varčevalne račune (do 15 tisoč evrov, vsak dan v letu).
  • Menjalnica omogoča menjavo sredstev v okviru stanja na temeljnem računu v izbrani valuti v drugo želeno valuto. Posamična menjava je omejena na 50.000 evrov oz. protivrednost v drugi valuti.


Plačujte položnice s funkcijo Slikaj in plačaj
Mobilna banka Klikin omogoča tudi udobno plačevanje položnic. Všeč vam bo funkcija Slikaj in plačaj, saj vam omogoča hitro plačevanje položnic. Kamero na telefonu le usmerite v levi del položnice (talon), počakajte, da poskenira ključne podatke, nato pa le še dokončajte plačilo. Odločite se lahko še za ročni vnos podatkov, uporabniki NLB Klika pa lahko uporabite vaša shranjena Hitra plačila.

Z mobilno banko Klikin boste vedno na tekočem s stanjem in prometom vaših plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta, vašega osebnega in varčevalnega računa ter pooblaščenih osebnih in varčevalnih računov. Ste izgubili kartico? Prekličite jo kar prek svoje mobilne banke.

Še niste uporabnik Mobilne banke Klikin?

Aplikacijo Klikin si najprej naložite v App Store-u ali Google Play-u, nato naročite generator enkratnih gesel OTP in pristopite k mobilni banki Klikin. To lahko storite osebno v NLB Poslovalnici ali prek spletne strani www.klikin.si. Uporabniki NLB Klika lahko to storite preprosto v NLB Kliku, poglavje Naročila. Sledi še aktivacija generatorja OTP s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli prek e-sporočila in SMS-sporočila, nato pa vstopite v banko Klikin s številko PIN, ki ste jo sami določili ob aktivaciji generatorja OTP. Želite izvedeti več? Kliknite tu.

Če ste že uporabnik NLB Klika in generatorja OTP, posodobite aplikacijo Klikin ter v NLB Kliku – Naročila – Nastavitve banke potrdite pristop k mobilni banki in omogočite plačila. Za obstoječe imetnike generatorja OTP je pristop in uporaba mobilne banke Klikin brez dodatnih stroškov.

Koristne osnovne informacije

Ne glede na to, ali ste si aplikacijo Klikin le prenesli na vašo mobilno napravo ali pa jo nadgradili v mobilno banko Klikin, lahko takoj dostopate do osnovnih informacij, ki so dostopne tudi nekomitentom: iskanje najbližjih NLB Bankomatov in NLB Poslovalnic z navigacijskim sistemom, vpogled v aktualne menjalne tečaje in v informativno menjalnico ter dostop do kontaktnih podatkov banke.

Mobilna aplikacija Klikin je na voljo v Google Play in App Store. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.

Litostrojska cesta 40A, 1000 Ljubljana, Tel: 040 305 056
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

FUDŠ

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Družbenih izzivov in problemov nikoli ne zmanjka. Ne glede na to, kje boste delali (javni ali zasebni sektor, menedžment, organizacija, analitika, svetovanje ...), vam študijski ... Več