Računalništvo, telefonija
11.09.2015 11:58
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilna banka Klikin

Mobilna banka Klikin
Mobilna banka Klikin

Si še predstavljate svoj vsakdan brez pametnega telefona? Nadgradite njegovo uporabnost in pričnite z uporabo mobilne banke Klikin. Takoj boste pozabili, kako je stati v vrsti pred bančnim okencem ali biti vezan na točno določen računalnik, ko želite plačati položnico. Z mobilno banko Klikin lahko dostopate do svojega in pooblaščenskih osebnih in varčevalnih računov, pregledujete stanje in promet na plačilnih karticah in plačujete položnice, najhitreje kar s pomočjo funkcije Slikaj in plačaj … Hitro in varno, od doma in iz tujine.

Kako začnem z uporabo mobilne banke Klikin?

Mobilna banka Klikin je aplikacija za mobilne naprave na platformah iOS in Android. Najprej si jo naložite v App Store-u ali Google Play-u, nato naročite generator enkratnih gesel OTP in pristopite k mobilni banki Klikin. To lahko storite osebno v NLB Poslovalnici ali prek spletne strani www.klikin.si. Uporabniki NLB Klika lahko to storite preprosto v NLB Kliku, poglavje Naročila. Sledi še aktivacija generatorja OTP s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli prek e-sporočila in SMS-sporočila, nato pa vstopite v banko Klikin s številko PIN, ki ste jo sami določili ob aktivaciji generatorja OTP. Želite izvedeti več? Kliknite tu.


Plačujte položnice s funkcijo Slikaj in plačaj
Mobilna banka Klikin omogoča tudi udobno plačevanje položnic. Všeč vam bo funkcija Slikaj in plačaj, saj vam omogoča hitro plačevanje položnic. Kamero na telefonu le usmerite v levi del položnice (talon), počakajte, da poskenira ključne podatke, nato pa le še dokončajte plačilo. Odločite se lahko še za ročni vnos podatkov, uporabniki NLB Klika pa lahko uporabite vaša shranjena Hitra plačila.


Še več prednosti …

Z mobilno banko Klikin boste vedno na tekočem s stanjem in prometom vaših plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta, vašega osebnega in varčevalnega računa ter pooblaščenih osebnih in varčevalnih računov. Ste izgubili kartico? Prekličite jo kar prek svoje mobilne banke.


in dobrot …

Ne glede na to, ali ste si aplikacijo Klikin le prenesli na vašo mobilno napravo ali pa jo nadgradili v mobilno banko Klikin, lahko takoj dostopate do osnovnih informacij, ki so dostopne tudi nekomitentom: iskanje najbližjih NLB Bankomatov in NLB Poslovalnic z navigacijskim sistemom, vpogled v aktualne menjalne tečaje in v informativno menjalnico ter dostop do kontaktnih podatkov banke.


Že uporabljate Klik?

Če ste že uporabnik NLB Klika in generatorja OTP, posodobite aplikacijo Klikin ter v NLB Kliku – Naročila – Nastavitve banke potrdite pristop k mobilni banki in omogočite plačila. Za obstoječe imetnike generatorja OTP je pristop in uporaba mobilne banke Klikin brez dodatnih stroškov.

Mobilna aplikacija NLB Klikin je na voljo v Google Play ter App Store. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10B, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Srebrni partner

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponuditi kakovostne storitve s kvalitetnimi materjali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami, nas uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15 A, 3000 Celje, Tel: 051 807 390