Telefoni
23.01.2017 16:15
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mogoče se splača počakati z nakupom slušalk AirPods

Kupci bodo brezžične slušalke Apple AirPods verjetno prejeli šele po novem letu.
Kupci bodo brezžične slušalke Apple AirPods verjetno prejeli šele po novem letu.

Kot vedno pri novih produktih, se tudi tokrat pojavljajo prve težave. Zaenkrat so informacije še neuradne vendar pa se kot kaže pri applovih slušalkah AirPods pojavljajo napake z brezžično povezavo prek Bluetooth. Slednja naj bi se namreč velikokrat prekinila, ko uporabniki sprejemo klic in se nahajajo v sredi pogovora. Do prekinitve povezave namreč drugače ne pride. Poslušanje glasbe in podobne aktivnosti ne povzročajo nobenih nevšečnosti. Na applovem forumu za pomoč uporabnikom se je že odprla ločena tema in brez dvoma bo podjetje preverilo kritike in pri tem ustrezno tudi ukrepalo.

Applove slušalke so pravi hit. V zelo kratkem obdobju so namreč, vsaj glede na spletna naročila, uspele pridobiti največji tržni delež med vsemi brezžičnimi slušalkami na trgu. To je za tako nov produkt velik uspeh in kaže na to, da bomo v prihodnje glasbo poslušali brezžično. Kar je tudi edino pravilno saj je uporaba slušalk s kabli povsem zastarela in spada v preteklost. Vendar pa AirPods niso zgolj slušalke saj imajo vgrajen tudi čip in to odpira povsem nove možnosti uporabe v prihodnje. Zato obstaja veliko razlogov za nakup a se v tem trenutku splača počakati, da se razrešijo morebitne težave z opravlenjem klicev.

Od Appla se v letu 2017 pričakuje veliko. Po letu 2016, ko so rahlo razočarali medije in strokovnjake, se pričakuje več novosti skozi celotno produktno linijo. Tako lahko pričakujemo večje spremembe pri pametnem telefonu iPhone, pametnu uri Apple Watch in tudi novo generacijo klasičnih računalnikov Mac. Slednje sicer ni uradno vendar pa veliko neuradnih informacij nakazuje na to, da bodo pri Applu letos po dolgem času predstavili novosti tudi na tem področju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRO-WEB, SEBASTIJAN JAKOMINI s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

MIKROCOP d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10B, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
sl_SISlovenian