Programska oprema
29.01.2007 09:31

Deli z drugimi:

Share

Na voljo BitDefender za Visto

Vsi tisti, ki boste takoj ali zelo kmalu prestopili na nov Microsoftov operacijski sistem Windows Vista (ki je tik pred vrati), vas glede virusov ne bo potrebovalo nič skrbeti. Zdaj je namreč tudi BitDefender predstavil nadgrajeno serijo svojih produktov različice 10, ki je pripravljena na Visto.
Na voljo na njihovi spletni strani BitDefender 10 Internet Security, Antivirus Plus v10 in Antivirus v10 nudijo rešitve z širokim obsegom varnosti za različne potrebe tako posameznikov, kot podjetij. V povezi z že tako varnejšo Windows Vista BitDefender zdaj nudi varnostno zaščito res najvišjega ranga.
Še najlepše pri vsem tem pa je to, da je nadgraditev na Vista-kompatibilno različico za vse BitDefender uporabnike popolnoma zastonj.

Kot ena najbolj pričakovanih programov, je Windows Vista hitro postala glavna tarča hekerjev in spletnih kriminalcev. Glede na to, da največ virusov prihaja preko spletne pošte, pri BitDefenderju res toplo priporočajo vsem bodočim uporabnikom Viste, da si pridobijo res čimboljšo antivirusno rešitev na trgu. Seveda priporočajo BitDefender 10 Internet Security.
Čeprav naj bi bila Vista varnejša od svojih predhodnikov, morajo uporabniki vedeti, da se hekerji vseeno na vso moč trudijo vdreti in okužiti njihove sisteme, pravi Carmen Maierean, vodja produktov pri BitDefenderju. Pri BitDefenderju zato konstantno delajo na tem, da nudijo uporabnikom čimbolj ažurne in zanesljive varnostne rešitve, je še dodala.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.

Litostrojska cesta 40A, 1000 Ljubljana, Tel: 040 305 056
Zlati partner

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
sl_SISlovenian