Strojna oprema
10.02.2007 14:31

Deli z drugimi:

Share

Najhitrejše večfunkcijske naprave na svetu


Eden izmed HP-jevih hitrih večopravilnežev.

HP je razširil svojo ponudbo rešitev barvnega tiskanja za mala podjetja ter predstavil najhitrejše večfunkcijske naprave na svetu. Razširjena paleta se ponaša s hitrostjo in cenovno ugodnostjo ter vključuje tri nove visokozmogljive večfunkcijske naprave HP Officejet Pro, tri nove enofunkcijske tiskalnike HP Officejet Pro in stroškovno izredno ugoden večfunkcijski model HP Officejet.
HP je predstavil tudi orodje SureSupply Software Utility za izboljšano upravljanje potrošnega materiala ter nove visokozmogljive črnilne kartuše, ki omogočajo znižanje stroškov.
Visoko zmogljive večfunkcijske naprave HP Officejet Pro malim podjetjem nudijo dostop do barvnega tiskanja, ki je po kakovosti primerljivo z laserskim tiskanjem in obenem nudi višje hitrosti in bistveno nižjo ceno izpisa. HP je z novimi modeli dosegel nov mejnik na področju zagotavljanja višjih hitrosti tiskanja in nižjih cen pri barvnem tiskanju v zahtevnih poslovnih okoljih.

Razširjena ponudba barvnega tiskanja in nove večnamenske naprave
Novi tiskalniki serije HP Officejet Pro so najhitrejši barvni namizni tiskalniki za poslovno uporabo in omogočajo občutno znižanje stroškov barvnega tiskanja, kar podjetjem nudi preprost in stroškovno ugoden način za ustvarjanje trajnih, sijajnih trženjskih materialov profesionalnega videza.
Tiskalniki so idealni za mala podjetja, ki lahko povečajo storilnost in prihranijo z eno samo priročno namizno napravo, v kateri so združene možnosti tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksa. Obe seriji tiskalnikov Officejet Pro sta zgrajeni na HP-jevi razširljivi tiskalniški tehnologiji, ki nudi višje hitrosti tiskanja, nižje stroške ter višjo stopnjo zanesljivosti in kakovosti tiska.
Večfunkcijska naprava HP Officejet Pro L7000 uporabnikom omogoča, da s kakovostjo laserskega tiskalnika v črno-belem načinu natisnejo do 12 strani/minuti in do 10 strani/minuto v barvnem načinu. Meritev je HP opravil v skladu s standardom Laser Quality Speeds, ki jo je HP razvil, da bi strankam omogočil neposredno primerjavo hitrosti tiskanja med črnilnimi in laserskimi tiskalniki pri primerljivi kakovosti. Črnilni tiskalniki so to hitrost dosegli s 25 odstotkov nižjimi stroški na stran kot primerljivi laserski tiskalniki. Serija tiskalnikov Officejet Pro L7000 bo predvidoma na voljo marca 2007.
Serija tiskalnikov HP Officejet Pro K5400 nudi hitro tiskanje pri kakovosti laserskih tiskalnikov in zagotavlja do 25 odstotkov nižje stroške kot primerljivi laserski tiskalniki ter primerljivo kakovost in zanesljivost. Ti izdelki bodo predvidoma na voljo v marcu 2007.
Večfunkcijske naprave HP Officejet J5700 bodo predvidoma v Sloveniji na voljo marca 2007 in strankam za ugodno ceno nudijo zanesljivo in vsestransko tiskanje za povečano storilnost.
Vse nove naprave Officejet uporabljajo visokozmogljive črnilne kartuše s črnili HP Vivera, ki omogočajo nizke stroške na natisnjeno stran in so optimizirane za tiskanje na običajni tiskalniški papir. Črnila HP Vivera omogočajo tisk s kakovostjo laserskih tiskalnikov ter sijoče slike za brošure in trženjske materiale. Tiskanje je mogoče na vse vrste papirja, črnila pa ob uporabi papirja HP Everyday Papers s tehnologijo ColorLok Technology zagotavljajo visoko obstojnost in odpornost natisnjenih dokumentov.
Papir HP Everyday Papers s tehnologijo ColorLok Technology je zasnovan za HP-jeve tiskalnike za pisarniško uporabo. Dokumenti, natisnjeni na tem papirju se hitro posušijo in so izredno odporni.

Izkušnje uporabnikov z novimi tiskalniki serije HP Officejet Pro
HP je preko programa za preizkušanje uporabnikom v malih podjetjih ponudil novo serijo večfunkcijskih naprav HP Officejet Pro L7000. Med njimi so bile tudi pravne pisarne Philipa H. Acoste, ki so preizkušale nove izdelke pri tiskanju trženjskih materialov, in podjetje Circle Realry & Construction, ki je tiskalo prilagojene brošure za prodajo nepremičnin. Uporabniki so pohvalili prilagodljivost in zanesljivost naprav, nabor funkcij in kakovost izpisa ter njihovo hitrost, tako pri tiskanju osnutkov kot pri barvnem tisku.

Dodatni prihranki in enostavno delo s potrošnim materialom
Namizna rešitev HP SureSupply Software Utility poenostavi delo s potrošnim materialom, saj uporabnike neposredno poveže s spletnim mestom HP SureSupply, kjer jim je takoj na voljo seznam originalnih HP-jevih kartuš za brizgalne tiskalnike, tonerskih kartuš za tiskalnike LaserJet in papirja HP, ki je primeren za HP-ejeve tiskalnike. Več informacij je na voljo na naslovu www.hp.com/go/shopforsupplies.
Dodatne visoko zmogljive kartuše s črnili HP Vivera prav tako nudijo malim in srednje velikim podjetjem udobje in prihranke pri obsežnejšem tiskanju. Visoko zmogljive tiskalniške kartuše omogočajo tiskanje večjega števila stani, kar vodi k prihrankom časa, potrebnega za zamenjavo kartuš. HP-jeva obsežna ponudba potrošnega materiala, vključno z visoko zmogljivimi kartušami in paketi z dvema kartušama, omogočajo nižje stroške na stran in nizke skupne stroške lastniška sistemov Officejet in Officejet Pro.
Več informacij o omenjenih izdelkih za barven tisk je na voljo v spletnem gradivu za novinarje na naslovu www.hp.com/go/smbcolorprinting.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Zlati partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
sl_SISlovenian