Prenosni računalniki
19.12.2016 13:41
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnovejše neuradne informacije o novih produktih s strani podjetja Microsoft

Veliko povpraševanje po računalniku Surface Studio
Veliko povpraševanje po računalniku Surface Studio

Pri Microsoftu so letos presenetili s predstavitvijo zanimivih produktov. Največ pozornosti med njimi si je pridobil nov računalnik Microsoft Surface Studio. Gre za povsem novo obliko računalnika, ki se lahko iz klasičnega pretvori v veliko tablico na kateri je moč ustvarjati s pisali, novim Surface Dial in kar z lastnimi rokami. Prvi lastniki so nov računalnik že prejeli in v letu 2017 se pričakuje povečanje proizvodnje in skrajšanje časa dobav.

Te dneve pa se podjetje v medijih pojavlja iz drugih razlogov. Veliko govoric se namreč vrti okoli predstavitve nove generacije hibridnih prenosnikov Microsoft Surface 5. Slednji naj bi bili predstavljeni že konec letošnjega leta vendar pa so pri Microsoftu predstavitev premaknili v 2017. Zdaj pa kot kaže naj bi prenosnik znova bil prestavljen. Razlog naj bi bil pri razvoju novega pametnega telefona Surface Phone. Pri Microsoftu želijo uporabnikom ponuditi zmogljiv pametni telefon katerega potem lahko uporabljajo v kombinaciji s prenosniki Surface in predhodno omenjenim Surface Studio. Pametni telefon naj bi po neuradnih informacijah imel razvojno prioriteto. Mogoče tudi zaradi bližajočega se sejma Mobile World Congress, ki se bo konec meseca feburarja odvijal v Barceloni. Microsoft je svojo udeležbo že potrdil. Nekateri mediji pa špekulirajo tudi, da naj bi ravno na sejmu bil predstavljen prenosnik Surface 5. Vendar pa, ker gre za mobilni kongres, je to malo verjetno.

Ne glede na to, da so informacije neuradne se lahko ljubitelji platforme Windows veselite zanimivega leta 2017. Zato se mogoče splača počakati z nakupom novega pametnega telefona ali prenosnika oziroma računalnika. Vsaj do trenutka, ko novosti predstavijo pri Microsoftu.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

INTERA d.o.o.

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj, Tel: 05 908 99 93
Podjetje Intera razvija slovenski sistem Intrix , namenjen prodaji, CRM (upravljanje odnosov s strankami), vodenju projektov, servisu in marketingu. Glavna prednost sistema je prilagodljivost ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
sl_SISlovenian