Računalništvo, telefonija
16.11.2016 11:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji

Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji
Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji

Ste že slišali za Moorov zakon? Ta pravi, da se količina tranzistorjev na novih procesorjih (s tem pa tudi hitrost procesorja) podvoji vsako leto in pol. Zakon je zadnje čase na veliki preizkušnji, saj so proizvajalci močno upočasnili tempo razvoja procesorjev, kar pa je odlična novica za vse nas. Odgovor na vprašanje, zakaj je tako, dobite v nadaljevanju.

Počasnejši razvoj hitrih procesorjev nam omogoča nadgradnje starejših, preizkušenih računalnikov. S pomočjo nadgradnje spomina in diska lahko tri leta star računalnik z lahkoto doseže hitrost novega, kar nam omogoča ogromne prihranke. Več o tem vam iz prve roke povedo na PoceniPC.com.


PoceniPC.com je specializirana trgovina za prodajo tovarniško obnovljenih (refurbished) in rabljenih računalnikov z enoletno garancijo.

Refurbished računalniki so v primerjavi z novimi računalniki do 30 % cenejši. To so lahko samo pol leta stari modeli, torej imajo najnovejše komponente in eno leto tovarniške garancije. Izhajajo iz različnih virov: razstavni eksponati, neprodana zaloga, artikli z manjšimi lepotnimi napakami.

Rabljeni računalniki so business razreda, kar pomeni da so računalniki narejeni iz kakovostnih in robustnih materialov. Rabljeni so bili približno 2 leti v določenem podjetju v tujini in so odlično ohranjeni, pogosto brez vidnih znakov uporabe. Računalniki so pregledani, PoceniPC.com pa vam zanje nudi eno leto garancije, brez doplačil.

V PoceniPC.com se še kako dobro zavedajo pomena fraze »največ za najmanj denarja.«, zato so do konca letošnjega leta za vas pripravili posebno akcijo. Na vse artikle vam podarijo še dodatnih 5 % popusta. Njihove cene so garantirano najnižje v Sloveniji. Če slučajno najdete boljšo ceno, jim pišite, obljubljajo, da boste našli skupno rešitev. Nakup računalnika ali prenosnika v PoceniPC.com je tudi odlična ideja za ugoden novoletni nakup!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
Družba ZEOS je ustanovljena na podlagi zahtev Direktive 2002/96/ES Evropskega parlamenta in sveta o odpadni električni in elektronski opremi z dne 27. 1. 2003 ter odločitve proizvajalcev/pridobiteljev/uvoznikov ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
TEKSEL d.o.o. je mlado podjetje z večletnimi izkušnjami na področju vizualne in prezentacijske tehnike. Poslovno filozofijo predanosti, profesionalnosti, učinkovitosti ter strokovnosti ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
sl_SISlovenian