Računalništvo, telefonija
07.02.2017 15:00

Deli z drugimi:

Share

Natisnite vse kar si zaželite s tiskalnikom EPSON ITS!

Tiskalnik Epson L386 za cenovno ugoden tisk v domači pisarni
Tiskalnik Epson L386 za cenovno ugoden tisk v domači pisarni

Epson je posodobil svoj sistem hranjenja in dovajanja črnil Ink Tank System – ITS. Tiskanje je pravkar postalo še cenejše!

Z novo paleto tiskalnikov L382, L386 in L486 uporabniki tiskajo še hitreje, dodatno pa lahko uporabijo

tudi možnost tiskanja brez robov. Tiskalniki,namenjeni cenovno dostopnemu tiskanju velikih količin, so tako postali še privlačnejši. Tipični uporabniki novih tiskalnikov, ki jih odlikujeta nadvse preprosta uporaba in izjemno nizki stroški tiska, bodo predvsem družine s šoloobveznimi otroki, študentje in manjše pisarne.

Inovativna posoda s črnilom se lahko pohvali z veliko kapaciteto, novi tiskalniki Epson ITS pa imajo zraven standardnih stekleničk priloženi dodatni steklenički s črno barvo.Vsakodnevna uporaba tiskalnikov Epson ITS, s katerimi lahko uporabniki natisnejo do 13.000 črnobelih in do 6.500 barvnih izpisov je preprosta, tiskalnike pa odlikujeta visoka zanesljivost delovanja in kakovost izpisa. Epsonovo hitrosušeče originalno pigmentno črnilo poskrbi, da so poslovni dokumenti odporni proti vodi, madežem in bledenju, tehnologija Micro Piezo pa zagotavlja Epsonovo kakovost tiskanja dokumentov. V povprečju lahko v minuti natisnejo do 10 strani dokumentov.Tudi polnjenje velikih posod s črnilom je po zaslugi jasnih oznak in premišljene zasnove tiskalnika kar se da enostavno. Zgoraj omenjeni modeli tiskalnikov ITS imajo enoletno garancijo, z registracijo izdelka na spletu pa lahko v promocijskem obdobju svojo garancijo podaljšate na tri leta.

Pisarne, ki se s stroški tiska nočejo obremenjevati, izberejo Epson

Več kot odlična izbira za manjše in domače pisarne so Epsonove večnamenske naprave L605, L655 in L1455, ki v segment naprav ITS prinašajo obojestransko tiskanje. To prepolovi porabo papirja in že tako nizke stroške tiska še zniža. Modela L605 in L655 zmoreta upravljati dokumente do velikosti formata A4, medtem ko večji brat L1455 preprosto obvlada tudi format A3. Tiskalniki L605, L655 in L1455 so zasnovani za bolj obremenjena okolja in imajo zraven standardnega kompleta stekleničk s črnilom priložen dodaten komplet stekleničk s črnilom – s priloženimi črnili lahko L1455 natisne do 10.500 strani, modela L605 in L655 pa 11.000 strani. A ni le stroškovna učinkovitost tista, ki bo prepričala podjetja v nakup novih tiskalnikov. Med argumenti, zakaj izbrati tiskalnike Epson ITS, so tudi preprostost oziroma nezahtevnost uporabe, visoka zanesljivost delovanja ter visoka kakovost izpisa. Tiskalniki namreč po zaslugi Epsonove natančne in zanesljive tehnologije šob Micro Piezo ter originalnih črnil Epson izpisujejo ostre in natančne dokumente ter fotografije. Tiskalniki so idealni za rabo v poslovnih okoljih, saj uporabljajo napredna barvna črnila in pigmentno črnilo za izpis črne barve, rezultat pa je hitro sušenje črnila in izpis brez madežev ali pack.

Tiskalniki so pri svojem delu zelo hitri, modela L605 in L655 natisneta do 13,7 strani na minuto, model L1455 pa kar do 18 strani na minuto. K dodatni zanesljivosti delovanja in enostavnosti uporabe prispeva tudi zasnova tiskalnika – polnjenje velikih posod s črnilom je resnično preprosto. Z modelom L655 boste z lahkoto uporabljali tudi storitev Epson Connect, ki omogoča preprosto tiskanje s pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Tiskalnik L655 ima tudi storitev Wi-Fi Direct®, ki uporabnikom omogoča neposredno povezovanje z drugimi napravami Wi-Fi, brez potrebe po brezžični dostopovni točki, kot je na primer usmerjevalnik. Tiskalniki EPSON ITS imajo enoletno garancijo, v promocijskem obdobju pa velja podaljšana triletna garancija, ki jo lahko z registracijo na spletu podaljšate v 30-ih dneh po opravljenem nakupu.

Tudi fotografi izberejo Epson

S kompaktnimi 6-barvnimi tiskalniki Epson ITS bodo prišli na svoj račun tudi fotografi, fotografski studii

ter pisarne, ki potrebujejo kakovosten izpis fotografij ali promocijskih materialov. Paleta 6-barvnih tiskalnikov obsega tri modele – L810 in L850, ki zmoreta tiskati do velikosti formata A4, ter L1800, ki z lahkoto natisne tudi velikost formata A3+. Vstopni model 6-barvne izbire L810 uporabniku omogoča tiskanje, medtem ko napredni član L850 omogoča tudi skeniranje in kopiranje. Oba sta opremljena sčitalcem spominskih kartic, zaradi česar lahko tiskate fotografije brez uporabe računalnika s preprosto navigacijo skozi na dotik občutljiv zaslon LCD. Kljub šestim barvam pa stroški tiska ostanejo izjemno nizki – z enim kompletom stekleničk s črnilom boste natisnili do 1800 fotografij velikosti 10 x 15 cm. Veliki brat L1800 pa z minimalnimi uporabniškimi posegi zagotavlja cenovno učinkovito in preprosto tiskanje fotografij ter barvnih dokumentov za domače uporabnike, fotografe in pisarne, ki želijo tiskati v velikih količinah.

1 Navedeni izkoristki/stroški na stran so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska preskusnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC24712. Navedeni izkoristki/stroški na stran NE temeljijo na standardu ISO/IEC24711. Navedeni izkoristki/stroški na stran se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je na primer temperatura.


2 Prikazuje povprečje za ESAT iz preizkusa za kategorijo Office (pisarna) za privzeto enostransko izpisovanje, določeno skladno z ISO/IEC 24734. Več informacij je na voljo na spletni strani www.epson.eu/testing.


3 Potrebujete brezžično povezavo z internetom. Če potrebujete več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav, obiščite spletno stran www.epson.si/connect.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

REVOLVER d.o.o.

Glavni trg 30, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 04 022 55 39 ali 051 202 002
O oglaševalski agenciji Revolver Revolver d.o.o. je agencija, ki na področju spletnega nastopa in digitalnega marketinga deluje že od leta 2008. Smo specialisti za izdelavo spletnih ... Več
sl_SISlovenian