Računalništvo, telefonija
04.01.2007 07:32

Deli z drugimi:

Share

Nikon – prestrukturiraje prodaje v Sloveniji

Nikon, eno izmed vodilnih podjetij na svetovnih fotografskih trgih, bo prestrukturiralo svojo prodajo uporabniških izdelkov v Sloveniji od januarja 2007 dalje.

Namen novega poslovanja je okrepiti položaj Nikona na slovenskem trgu in zagotoviti, da bodo NIKONove storitve izpolnjevale pričakovanja strank, uporabnikov in medijskih partnerjev.

Strateško uravnavo delovanja na trgu bo izvedel Nikon GmbH (Nemčija), medtem ko bo delovanje poslovanja vodil Nikon Austria na Dunaju, ki je podružnica Nikon GmbH.

Distribucijo v Sloveniji bosta opravljala dva veletrgovca, GRAFO, d.o.o., v Ljubljani in EUROFOTO, d.o.o., v Kranju. GRAFO, d.o.o., bo Nikonov veletrgovinski družabnik za vse trgovce na drobno v kanalih fotografski specialist, uporabniška elektronika in IT-specialisti. EUROFOTO bo odgovoren za distribucijo v tehnične megamarkete, kanal masovne prodaje na drobno in za spletne prodajalce (internetni posredniki/spletne trgovine). Nikon bo v Sloveniji uporabil izbirni distribucijski sistem, ki zagotavlja visok nivo storitev, ki jih nudijo njegovi distribucijski partnerji.

Nikon v Sloveniji ne bo upravljal svojih storitev popravila. Vsa popravila bodo pogodbena opravljena pri “Foto Beseničar”, ki deluje kot ločena pravna oseba. Ta servisna točka bo sestavni del Nikonove evropske servisne mreže, ki zagotavlja visoko kakovost popravil, uporabniško storitev in kratek čas popravil. Vse zahteve po garancijskem popravilu morate nasloviti na Nikon servisno točko Slovenija.

Foto Beseničar bo nudil tudi uporabniško podporo. Telefonska številka za slovenske Nikon uporabnike (tel.: 01-2800-812) bo na voljo od ponedeljka do petka od 8. ure do 16. ure. Usposobljeno osebje bo nudilo odgovore na vprašanja uporabnikov glede izdelkov Nikon in dejavnosti v slovenskem jeziku. Uporabniki imajo na voljo tudi bazo podatkov s podporo za Evropo v angleščini, ki pokriva več kot 700 tem, preko slovenskega vmesnika ali neposredne pošte, naslovljene na Nikonove specialiste. V bazo podatkov podpore za Evropo je mogoče vstopiti na www.nikon.si ali preko neposredne povezave (http://nikoneurope-si.custhelp.com/ ).


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
Podjetje PC H.AND je na slovenskem trržišču prisotno že več kot 30 let. Glavna dejavnost podjetja je zastopstvo, servis, distribucija in prodaja računalnikov, računalniških ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Ker se zavedajo, da odpoved računalnika za Vas pomeni veliko izgubo in številne nevšečnosti, se trudijo, da vam v najkrajšem možnem času ponudijo to, kar najbolje znajo. Pcklinika ... Več
sl_SISlovenian