Računalništvo, telefonija
06.05.2004 15:39
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov informacijski portal Aerodroma Ljubljana

Aerodrom Ljubljana se ponaša s prenovljenim spletnim portalom. Ker osrednje slovensko letališče predstavlja vrata v svet domačim letalskim potnikom in prvi kontakt s Slovenijo za mnoge tuje goste, portal vsebinsko ni omejen na predstavitev dejavnosti in ponudbe letališča, temveč skuša različnim ciljnim javnostim nuditi kar širšo informacijsko podporo.

Informacije, do katerih dostopajo obiskovalci spletnega mesta, so posebej prilagojene in aplicirane tudi za prikaz na mobilnih telefonih z WAP in dlančnikih. Ključne informacije pa so uporabnikom dostopne tudi preko SMS, če pošljejo ključno besedo LET na številko 2929.

Osrednji del spletne predstavitve je namenjen potnikom in obiskovalcem letališča. Vsi prikazani podatki o prihodih in odhodih letal so trenutno aktualni (real-time) in usklajeni s tistimi, ki jih vidijo obiskovalci letališča v danem trenutku. Tudi interaktivni zemljevid potniškega terminala se osvežuje skladno s podatki o prihodih in odhodih letal, tako da lahko obiskovalci spletne strani spremljajo animirana dogajanja v potniškem terminalu – prijave na let, vkrcanje, prihode, odhode, ipd. Za popoln vpogled v dogajanje na letališču obiskovalci v interaktivnem vodniku najdejo tudi panoramske fotografije in web kamero.

Registriranim uporabnikom spletišča so na voljo SMS poizvedbe; – želene informacije o letih (prihodu, odhodu, pristanku, zamudi…) lahko na zahtevo uporabnik prejme preko sporočila SMS na svoj mobilni telefon ali na elektronski naslov.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
Bronasti partner

AKREDON d.o.o.

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Dobrodošli v spletni trgovini Toner123.si, kjer lahko izbirate med široko ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev in kartuš za ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
sl_SISlovenian