Telefonija
28.03.2007 12:22
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov predsednik uprave Si.mobila

Si.mobil je imenoval novo upravo družbe. Andreas Maierhofer po treh letih uspešnega vodenja družbe odhaja z mesta predsednika uprave. Svojo poslovno pot bo nadaljeval kot član uprave za marketing, prodajo in storitve pri vodilnem bolgarskem operaterju Mobiltelu, ki je prav tako član skupine Mobilkom Austria. Hkrati bo Andreas Maierhofer postal član Si.mobilovega nadzornega sveta.

Dejan Turk, ki je bil doslej kot član uprave odgovoren za marketing in prodajo, bo 1. maja imenovan za predsednika uprave Si.mobila. Walter Goldenits je bil kot član tehničnega vodstva skupine Mobilkom Austria odgovoren za pomembne tehnološke projekte na ravni skupine in je tako že tesno sodeloval s Si.mobilovo vodstveno ekipo in njegovimi strokovnjaki. Milan Zaletel bo nadaljeval svoje delo kot član uprave za finance.

“Želimo si okrepiti ekipo v Bolgariji in prepričan sem, da bo Andreas prispeval močno spodbudo pri nadaljnji rasti tega velikega trga. Prepričan sem tudi, da bo Dejan skupaj z Milanom in Walterjem zagotovil uspeh Si.mobila v prihodnosti, saj ima celotna uprava obsežno znanje s področja mobilnih komunikacij. To je dokaz našega pristopa k razvoju in napredovanju lastnih menedžerskih kadrov na najvišje vodstvene položaje,” je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani dejal Boris Nemšić, predsednik uprave skupine Telekom Austria in Mobilkom Austria ter predsednik nadzornega sveta Si.mobila.

Andreas Maierhofer je povedal: “Zadovoljen sem, da je Si.mobil po treh letih izjemnega truda in velikih vlaganj v našo rast na trgu uveljavljen kot vpliven igralec in ponudnik številnih visokokakovostnih, sodobnih produktov in storitev. Z odličnim poslovanjem v teh letih smo ustvarili trdno podlago za prihodnji razvoj. Kolegom v upravi želim vse najboljše tudi v prihodnje.”

“Cenim zaupanje, ki mi je bilo izkazano z imenovanjem na mesto predsednika uprave. Z veliko podporo našega lastnika in moje ekipe v podjetju bom poskrbel za prihodnjo rast, naložbe v nove tehnologije in najboljšo ponudbo za naše uporabnike,” je dejal Dejan Turk, novi predsednik uprave Si.mobila.

Vodstvu družbe se bosta pridružila tudi Peter Curk kot direktor marketinga in Andrej Špik kot direktor za regulativo, veleprodajo in pravne zadeve.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
sl_SISlovenian