Računalništvo, telefonija
20.01.2017 14:26
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova rešitev za zaščito napajanja – Galaxy VX

Nova rešitev za zaščito napajanja - Galaxy VX
Nova rešitev za zaščito napajanja - Galaxy VX

Schneider Electric, globalni specialist za upravljanje energije in avtomatizacijo, je predstavil rešitev Galaxy VX™, ki omogoča učinkovit, enostaven za namestitev in kompakten trifazni sistem brezprekinitvenega napajanja (UPS). Hkrati vsebuje prilagodljiv način delovanja za velike objekte, podatkovne centre in poslovno-kritične aplikacije.

Galaxy VX je oblikovan tako, da ponuja rešitve v razponu od 1000 KW do 1500 KW v enotnem modulu in tudi višje zmogljivosti v konfiguracijah z več moduli. Inovativen način ECOnversion in štiristopenjska tehnologija pretvorbe, podjetjem pomaga pri njihovem delovanju v območju obsežnih podatkovnih centrov in jim omogoča, da najbolj izkoristijo svoje IT zmogljivosti s pomočjo učinkovitosti brez ogrožanja zanesljivosti.

»Računalništvo v oblaku in tovrstno IT delovanje se vse bolj širi v podjetjih. Zato se povečuje tudi osredotočanje na energetsko učinkovitost, ki je pomembna pri delovanju velikih podatkovnih centrov,« je povedal Pedro Robredo, podpredsednik divizije za varno napajanje pri Schneider Electric. »Galaxy VX omogoča nižje stroške, višjo dostopnost, zanesljivost in razširljivost s pomočjo modela, ki omogoča sprotno nadgradnjo. Z Galaxy VX našim strankam zagotavljamo tudi več možnosti za shranjevanje energije, vključno z litij-ionskimi baterijami, s čimer ponujamo najboljše doslej razvite rešitve.«

Do 99-odstotna učinkovitost

Galaxy VX se popolnoma sklada z ostalimi rešitvami Schneider Electric za upravljanje energije ter omogoča prilagodljive načine obratovanja za optimalno učinkovitost IT okolij, vključno z:

  • : Preko visoko učinkovitega dvojnega načina pretvorbe, Galaxy VX znižuje preklopne izgube z uporabo tehnologije za pretvorbo štiri ravni. Ta rešitev zagotavlja večjo zanesljivost in zmanjšuje število odpovedi.Načinom dvojne pretvorbe
  • : Galaxy VX ponuja tradicionalen ECO način delovanja, ki omogoča tudi do 99 % učinkovitost.ECO načinom
  • Galaxy VX ponuja hibridno rešitev med načinom ECO in načinom dvojne pretvorbe. ECOnversion ponuja dvojno pretvorbo z 99 % učinkovitostjo.ECOnversion načinom:

Več informacij o novi rešitvi Schneider Electric Galaxy VX lahko najdete na spletni strani:

http://www.schneider-electric.us/en/work/products/product-launch/galaxy-vx-ups/


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.

Litostrojska cesta 40A, 1000 Ljubljana, Tel: 040 305 056

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

AI-SI GLOBAL d.o.o.

Krivec 1, 1000 Ljubljana, Tel: 040 886 886

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
sl_SISlovenian