Računalništvo, telefonija
26.11.2020 06:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova številka revije: Tiskanje in e-storitve se razvijajo s svetlobno hitrostjo

Nova številka revije: Tiskanje in e-storitve se razvijajo s svetlobno hitrostjo
Nova številka revije: Tiskanje in e-storitve se razvijajo s svetlobno hitrostjo

Na trgu je ogromno tiskalnikov oziroma več funkcijskih naprav, ob nakupu pa se moramo predvsem vprašati, ali potrebujemo tiskalnik za domačo rabo ali za pisarno, mogoče specialne izpise ali celo 3D tisk, kaj bomo tiskali in koliko. Se splača kupiti ali najeti, mogoče celo opraviti naročilo prek spleta?

Kljub temu da naj bi e-storitve nadomeščale tiskanje, še vedno ogromno tiskamo. Večfunkcijske naprave so pomembne tudi pri skeniranju in zajemanju podatkov, zato jih vse bolj povezujemo z e-storitvami. Pri e-storitvah pa ne smemo pozabiti niti na arhiviranje in na varnost podatkov.

HejHej: platforma, ki slavne osebe približa “navadnim smrtnikom”

Sredi septembra je zaživel portal hejhej.si, kjer si je mogoče naročiti personalizirano video voščilnico z izbranim zvezdnikom oziroma vplivnežem. Sprva »slovenski« projekt, ki je nastal kot odgovor na koronakrizo, se bo kmalu razširil v regijo.

Namen platforme HejHej za naročanje osebnega video voščila znane osebnosti je po besedah Boštjana Prijanoviča, direktorja ljubljanske pisarne agencije New Moment, dvostranski. Po eni strani uporabnikom omogoča stik z vplivneži oziroma znanimi ljudmi, po drugi pa znanim osebam nudi neposreden stik z oboževalci in tudi zaslužek. Kot pravi, so ustanovitelji projekta kombinacija slovenske estrade in marketinških strokovnjakov. Poleg Prijanoviča so to še Jože Robežnik, Perica Jerković in Matevž Berkopec. Sogovornik poudarja, da je projekt nastal kot odziv na situacijo po začetku koronakrize. »Letošnje leto je nekaj posebnega. Še posebej tistim, ki smo bili zelo vezani na organizacijo poslovnih dogodkov, se je zgodila prava katastrofa. Ampak v težavah se vedno zgodijo tudi zanimive reči,« se nasmehne.

Več vsebine lahko preverite v sveži izdaji revije Računalniške novice, ki je že na voljo v vaši najljubši prodajalni časopisov in revij.


V tokratni številki revije Računalniške novice ne spreglejte tudi:

  • Google Foto kmalu ne bo več brezplačen
  • Samsung Galaxy S21 – prve konkretne informacije
  • Trenutno najboljši cenovno ugodni prenosnik 2-v-1
  • Najslabša gesla letošnjega leta

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih:


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.

Litostrojska cesta 40A, 1000 Ljubljana, Tel: 040 305 056

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več