Računalništvo, telefonija
27.07.2004 13:00

Deli z drugimi:

Share

Novi modeli udobnih Logitechovih tipkovnic

Logitech je predstavil nove modele tipkovnic, ki so ergonomsko oblikovane in udobne za uporabo. Odlikuje jih nizek profil izdelka, lastnost Zero Degree Tilt oz. ničelni naklop tipk, ki omogoča boljšo ergonomijo, ter upravljanje z obema rokama. Nove tipkovnice omogočajo neprimerljiv nadzor nad digitalno zabavo in vsebinsko bogatimi mediji.

Na začetku bodo na voljo trije novi brezžični modeli namizij: Logitech Cordless Desktop LX 500, Logitech Cordless Desktop LX 501 in Logitech Cordless Desktop LX 300. Ponudba združuje prosto uporabo brezžične namizne opreme s stilom in prepoznavnostjo, ki odlikuje večkrat nagrajene Logitechove izdelke. Podjetje prav tako predstavlja novo žično tipkovnico Logitech Media Keyboard, zasnovano na novih oblikovnih rešitvah.

Z novimi modeli tipkovnic, ki omogočajo popolnoma novo uporabniško izkušnjo, je uporabnikom omogočeno upravljanje z različnimi mediji na novem nivoju in vse to ob večjem udobju. Tipkovnica je s temeljitim redefiniranjem njenih dimenzij in komaj opaznimi spremembami pri postavitvi tipk doživela ponovno preobrazbo. Postala je bolj praktična za uporabo, ne da bi pri tem spreminjala ustaljene navade uporabnikov. Glede na to, da postaja računalnik vse bolj nepogrešljiv pripomoček pri delu, novi modeli tipkovnic omogočajo nove, učinkovite načine upravljanja in doživljanja digitalnih medijev – npr. možnost povečave in pomanjšanja digitalnih slik ter mnoge druge.

Tipkovnice bodo v Sloveniji na voljo v mesecu avgustu, njihove priporočene cene pa se bodo gibale med 26 in 80 evri.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
sl_SISlovenian