Strojna oprema
14.01.2006 08:29

Deli z drugimi:

Share

Panda GateDefender za varno upravljanje vsebin

Panda GateDefender, rešitev Pande Software za zaščito zunanjega območja omrežja, je v letu postavljanja novih ravni varnega upravljanja za vse velikosti podjetij konsolidiral svoj položaj kot merilo za primerjave naprav za varno upravljanje vsebin SCM (Secure Content Management).

Panda GateDefender, ki ponuja celovito zaščito pred škodljivim programjem, neželeno e-pošto (spamom) in zaščito s filtriranjem vsebin, je prejela certifikate tako laboratorijev ICSA Labs kot tudi skupine NSS Group, (značka NSS Approved), kar dokazuje odlično kakovost in visoko zaščitno raven izdelka. S povečanjem zaščitnih tehnologij, tako reaktivnih kot proaktivnih (po zaslugi naprednega pregledovalnika Genetic Heuristic Engine), in finega prilagajanja vsebinskega filtra, je ta rešitev dvignila varnostno raven tovrstnih naprav na prej nedosegljive ravni.

“Tovrstne naprave so kritičnega pomena za Pando Software, saj omogočajo temeljno zaščito za zunanja območja omrežij v podjetjih, glavno vstopno točko za škodljive programe. Izdaja treh novih različic izdelka v lanskem letu je dokaz vloženih naporov v ta izdelek. Iz našega vidika je ta izdelek živ, saj se ves čas prilagaja, da bi ponudil največjo možno zaščito našim strankam,” je pojasnila direktorica divizije za podjetniški trg Paula Quirós.

Posebej pomembna funkcionalnost za mrežne skrbnike, vključena v zadnjo različico, je močno orodje, ki ponuja grafična poročila o aktivnosti naprave v realnem času. Tovrstna orodja so neprecenljiva za izračunavanje donosnosti investicije (ROI), ki je pomemben dejavnik v študijah izvedljivosti projektov (feasibility studies). Mrežni skrbniki imajo sedaj pomembno pomoč pri prikazovanju izjemnih koristi, ki jih ponuja zaščita s Panda GateDefenderjem pred virusi, vohunskim programjem, neželeno e-pošto in drugimi grožnjami.

Pomen tega trga za Pando Software potrjuje novo orodje Hardware plus Software Business Unit, s katerim želi Panda zagotoviti najboljši odziv na potrebe strank prek posebej dodeljenega specializiranega osebja za tovrstne proizvode. “Na ta način omogočamo strankam celovito storitev prek ekipe ljudi s celovitim znanjem tako rešitve kot potreb strank, ne pa zgolj prodamo proizvod,” dodaja Paula Quirós.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55

GAJCOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 23 00
sl_SISlovenian