AGENCIJA POTI

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 74551400
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5792070000
Št. zaposlenih:
3
Transakcijski račun:
SI56 3000 0000 5076 725
Osnovna dejavnost:
P85.590 Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje
Ustanovitelj:
Kordiš Jurčič Tatjana, Kordiš Ana, Kordiš Marko

Zaupajte nadgradnjo svojega znanja le vrhunskim strokovnjakom!

Smo izobraževalno podjetje z izostrenim občutkom za zahteve udeležencev izobraževanj, ki so plod več kot petnajstletnih izkušenj v organizaciji strokovnih delavnic in seminarjev.

Izkušnje so sicer najboljša šola – a cena je lahko zelo visoka. Predavatelji, angažirani v okviru Agencije POTI so vrhunski strokovnjaki iz prakse in z udeleženci delijo svoje izkušnje, z njimi pa se lahko posvetujete o težavah, s katerimi se srečujete pri delu. Do izjemno dragocenega znanja, osnovanega na izkušnjah boste tako prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.

Strokovne delavnice predstavljajo tudi priložnost za izmenjevanje izkušenj in znanj ter vzpostavljanje novih poslovnih povezav.

Organiziramo vrsto izobraževanj z naslednjih področij:

 

  • Dvig konkurenčnosti (razvoj storitev in izdelkov, intelektualna lastnina, produktni management, uspešna pogajanja ipd.)

 

Posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo lahko tudi povsem prilagodimo potrebam vašega podjetja ali organizacije. Izobraževanja smo pripravili po meri že več kot 75 podjetjem.

 

Oglejte si celoten Koledar izobraževanj!

Brezplačni e-tečaji:
V lekcijah, ki jih boste prejeli v razmiku enega tedna, vas bomo seznanili z osnovami izbrane tematike in vam ponudili možnost, da pridobljeno znanje poglobite na kateri od naših delavnic s sorodno vsebino.

Spletna knjigarna
V sklopu naše bogate spletne knjigarne najdete vrsto slovenskih in tujih strokovnih priročnikov s podočja tehničnih in gradbenih strok.
Smo izdajatelji priljubljene Elektrotehniške revije ER, edine strokovne revije s področja elektrotehnike pri nas.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice