MAJ.universe

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 62613090
Matična št.:
8660212000
Transakcijski račun:
SI56 0223 3144 2556 743
Osnovna dejavnost:
M70.210 Dejavnost stikov z javnostjo
Ustanovitelj:
Horvat Maja

MAJ.universe je Majino vesolje.

Številne izkušnje, ki si jih je Maja Horvat nabrala v novinarstvu, odnosih z javnostmi, organizaciji in z ustvarjanjem nasploh, gredo z roko v roki z njeno majhno, a sposobno in entuziastično ekipo, saj so poskrbele, da vam v podjetju MAJ.universe lahko ponudijo pestro paleto storitev.

Poskrbijo za odnose z javnostmi, urejajo družbena omrežja, kot sta Facebook in Instagram, organizirajo različne dogodke, pripravljajo različne tekste in druge vsebine, oblikujejo atraktivne tiskovine in povezujejo različne prireditve.

V sklopu podjetja MAJ.universe delujeta še dve blagovni znamki. Spletna trgovina in založba Dobri skupaj, kjer boste našli zabavne in čisto drugačne avtorske družabne igre ter leposlovno literaturo. In Maja Horvat avtorica – moj alter-ego, skozi katerega udejanja svoje misli in domišljijo, saj je izdala že tri romane: Usodna modrina (1. in 2. del) in Želim si postati ptica. Ustvarila oziroma soustvarila je tudi že kar nekaj družabnih iger, orakeljske karte in druge avtorske izdelke.

Zaupajo jim že:

Mozirski gaj

Time4Tales&Travel

Božična bajka Slovenije

Radio Fantasy

Turistično in kulturno društvo Celje

V preteklosti pa so sodelovali še s številnimi drugimi blagovnimi znamkami.

MAJ.universe je Majino vesolje. Ponujajo PR, urejanje družbenih omrežij, pripravo vsebin, vodenje prireditev, idejne zasnove in še marsikaj. Zaupajo jim že mnoge blagovne znamke in prepričani smo, da lahko veliko naredijo tudi za vas.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MAJ.universe

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MAJ.universe? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.