Računalništvo, telefonija
24.12.2020 12:14
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavlja 137-palčni LED zaslon z gladkimi prehodi za sestanke

Če želite narediti vtis v konferenčni sobi – ali v katerikoli drugi sejni sobi – boste to najbolje storili z vrhunskim LED zaslonom. Philips Professional Display Solutions vam sedaj ponuja LED paket, s katerim lahko brez truda dosežete kakovost, močan vtis in inovacijo, pri čemer vam priskrbijo vse potrebne komponente.
137-palčni Philipsov LED zaslon
137-palčni Philipsov LED zaslon

Privabite in navdušite svoje občinstvo z visoko kontrastno, kristalno čisto sliko, prikazano z gladkimi prehodi na velikem zaslonu za popoln navdih. Z nizkimi elektromagnetnimi emisijami, najboljšimi v svoji kategoriji, in zlatimi žicami, ki zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, lahko sedaj združite inovacijo z vrhunsko kakovostjo ter vsakemu sestanku dodate pridih osupljivosti.

  • Polna visoka ločljivost 16:9 (1920×1080)
  • Svetlost 800 nit (umerjeno)
  • Razred B elektromagnetne združljivosti (EMC) zaradi nizkih elektromagnetnih emisij, certificiran s strani TÜV

Doživite vrhunsko vizualno izkušnjo z LED zaslonom Philips

Philipsov inovativen dizajn brez robov omogoča edinstveno nastavitev katerekoli konfiguracije, s čimer spodbuja ustvarjalnost v vseh oblikah in velikostih. Zaradi ultra visoke hitrosti osveževanja zaslona slika deluje realistično in s tem doseže maksimalni učinek.

Poleg tega lahko vizualizirate polni učinek tega izjemnega zaslona z uporabo Philipsove edinstvene aplikacije ARc. Z uporabo fotoaparata na vaši pametni napravi si lahko predstavljate, kako bi v prostoru deloval katerikoli zaslon Philips. ARc natančno izmeri steno vašega prostora, nato pa vam omogoči, da določite postavitev zaslonov in si jih ogledate z različnih zornih kotov. Za več informacij in prenos aplikacije kliknite tukaj

Philipsov 137-palčni LED paket vsebuje:
Modularne 27-palčne LED panele (5×5) z razmikom med točkami 1,5 mm, komplet zaključnih obrob (črn brušen aluminij), rezervne module, krmilnik Novastar VX6S vse v enem, 7 vhodov (2x 3G-SDI, 2x HDMI1.3, 2x DVI, 1x USB), začetni komplet (magnetno orodje, imbus ključi), komplet kablov (10-metrski napajalni in podatkovni kabli).

Philipsove LED rešitve so na voljo tudi v polni visoki ločljivosti od 110-palčnih do 165-palčnih zaslonov z razmikom med točkami od 1,2 do 1,9 mm za poslovno uporabo.


Več informacij o profesionalnih zaslonih Philips: https://www.philips.co.uk/p-m-pr/professional-displays

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu, monterju in serviserju profesionalnih zaslonov in monitorjev Philips: PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

AI-SI GLOBAL d.o.o.

Krivec 1, 1000 Ljubljana, Tel: 040 886 886