Računalništvo, telefonija
20.03.2007 10:13

Deli z drugimi:

Share

Philipsova nova širokozaslonska LCD-ja

Z dvema novima širokozaslonskima modeloma, 20-inčnim (51 cm) in 22-inčnim (56 cm), ki sta optimizirana posebej za vrhunsko Microsoft® Windows Vista™ izkušnjo, Philips znova razširja svojo vodilno ponudbo LCD poslovnih ekranov.

Pri Philipsu pravijo, da modela 200WS8 in 220WS8 neposredno odgovarjata na poslovno povpraševanje za zaslone, ki dopolnijo Windows Vista in ponudijo najboljšo produktivnost tako za poslovne uporabnike kot za strokovnjake na IT področju, medtem ko poskrbijo za udobnost gledanja. Oba modela imata velik zaslon popoln za vse poslovne aktivnosti, ne glede na to, ali uporabniki uporabljajo najbolj zahtevne grafične in finančne aplikacije ali pa želijo zgolj uživati v bogatejši izkušnji za standardna pisarniška in spletna orodja. Zaslona zagotavljata 1680×1050 visoko resolucijo kakovosti slike ter razširjeno področje pogleda, medtem ko poskrbita tudi za izjemno ugodje ob gledanju.

Širša velikost zaslona, ki je certificirana prav za Windows Vista, uporabnikom omogoča, da optimalno uporabljajo orodno vrstico operacijskega sistema za bolj učinkovito organizacijo aplikacij, medtem ko še lažje upravljajo številne druge naloge. Zaslone so razvili z ergonomičnim oblikovanjem in z ožjim okvirjem, ki ustreza uporabnikovemu vidnemu polju pogleda, da bi izboljšali predstavitev vsebine in ustvarili večji prostor za gledanje.

Philipsovi novi širokokotni zasloni porabijo najmanj energije v celotni industriji, saj s tem, ko v aktivnem stanju delujejo 10% nižje od zahtev Energy Star, podjetjem zagotavljajo neposredno nižanje stroškov. Intuitivne zmožnosti, kot so ‘vroči gumbi’ (hot keys) in nadzor na ekranu (on-screen controls), uporabnikom omogočajo hitro prilagoditev namestitev zaslona, oba zaslona pa ponujata tudi dvojno povezljivost in lahko sprejmeta tako analogni VGA kot digitalni DVI signal.

Philipsova modela 200WS8 in 220WS8 torej podpirata najbolj zahtevne poslovne aplikacije, ki zahtevajo več vsebine na zaslonu, medtem ko obenem še poudarita kakovost slike za pisarniške in spletne aplikacije. Da bi uporabnikom ponudili kar največjo produktivnost, širokokotni zasloni omogočajo hkrati dve odprti A4 strani oz. dokumenta, enega poleg drugega, njuno primerjavo in popravljanje ter več predstavljenih vrstic in stolpcev na preglednicah, ne da bi morali pomikati zaslon.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS

Ostrava, Češka,
Notice: Undefined index: number in /wwwroot/staging.racunalniske-novice.com/wp-content/themes/racnovice/content-partner-news.php on line 57

Notice: Undefined index: city in /wwwroot/staging.racunalniske-novice.com/wp-content/themes/racnovice/content-partner-news.php on line 57
,

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
sl_SISlovenian