Računalništvo, telefonija
18.12.2020 14:07
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Plastika Skaza bo poslovanje gradila v računalniškem oblaku PRO.Cloud

Skupina Actual I.T. bo podjetju Plastika Skaza d.o.o. implementirala nov poslovno-informacijski sistem in zagotovila poslovanje po najsodobnejših tehnoloških standardih. Za uvedbo poslovno-informacijskega sistema SAP S4HANA, ki bo deloval v podatkovnem centru PRO.Cloud družbe Unistar PRO na najnovejših strežnikih IBM Power, bo poskrbelo podjetje Itelis, projekt selitve informacijskega okolja pa bo predvidoma zaključen v prihodnjem letu.
Plastika Skaza bo poslovanje gradila v računalniškem oblaku PRO.Cloud
Plastika Skaza bo poslovanje gradila v računalniškem oblaku PRO.Cloud

V podjetju Plastika Skaza se soočajo s hitro rastjo poslovanja, ki narekuje tudi širitev v druge države. V želji po boljšem obvladovanju sprememb in povezljivosti ter podatkovni izmenjavi s številnimi dobavitelji ter strankami doma in po svetu, so se odločili za temeljito prenovo poslovno-informacijskega okolja. Izbrali so poslovno programsko opremo SAP, ki bo delovala na najsodobnejših strežnikih IBM Power v naprednem podatkovnem centru PRO.Cloud družbe Unistar PRO. Za implementacijo obstoječega informacijskega okolja na platformo SAP S4HANA bo poskrbelo podjetje Itelis, obe družbi pa sta del Skupine Actual I.T., enega največjih sistemskih integratorjev v Sloveniji.

»V podjetju Plastika Skaza se želimo še hitreje odzivati na potrebe strank in trga. Ob načrtovani širitvi poslovanja v druge države potrebujemo informacijsko okolje, ki bo kos vsem trenutnim in prihodnjim izzivom, podatkom ter bo omogočalo hitro uvajanje in prilagajanje poslovnih procesov. Odločili smo se za poslovno programsko opremo SAP, ki ima v naši panogi odlične reference in podporo,« je ob podpisu pogodbe o implementaciji novega poslovno-informacijskega sitema povedal direktor podjetja Plastika Skaza d.o.o. Bart Stegeman.

Poslovni informacijski sistem SAP S4HANA bo podjetju Plastika Skaza omogočil, da bo podjetje poslovalo še učinkovitejše. S popolnoma integriranim sistemom in strukturiranimi informacijami o financah, virih, proizvodnji, dobaviteljih in cenah na enem mestu bo podjetje pridobilo večjo učinkovitost samih poslovnih procesov in odpravilo vzroke za nastanek napak. Napredna in zaposlenim prilagojena poročila ter boljši vpogled v podatke in poslovanje pa bosta omogočala kar najboljše poslovne odločitve posameznih zaposlenih in vodstva podjetja.

»Poslovno-informacijski sistem SAP S4HANA bo gostovan, upravljan in nadzorovan v specializiranem podatkovnem centru PRO.Cloud, kar bo zmanjšalo skupne operativne stroške novega IT-okolja in dvignilo nivo varnosti,« je dodal tehnični direktor podjetja Unistar PRO David Bevc.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21C, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178